Το ρόστερ γεμίζει – στο Μill θα είναι όλοι μέσα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέχρι μεθαύριο θα έχουν ολοκληρωθεί οι αφίξεις που περιμένουν στην Ολλανδία και στο δεύτερο στάδιο της βασικής προετοιμασίας του, ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει στην διάθεση του όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ θα παραμείνει στο Όστερμπεεκ μέχρι και τις 20 του μήνα, δηλαδή την ερχόμενη Τρίτη, οπότε και θα αναχωρήσει στην συνέχεια για το Mill όπου θα παραμείνει μέχρι τις 31 Ιουλίου και θα ακολουθήσουν τα επόμενα τέσσερα φιλικά για τους παίκτες του Νίκου Νιόπλια.

Με τον Τζον Τοράλ να είναι ήδη στην Ολλανδία, τον Επασί να έρχεται την Παρασκευή και τον Καμάου το Σάββατο, τα νέα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ ανέρχονται πλέον στα πέντε + τους Φαν Ντάινεν και Πασαλίδη που ήδη βρίσκονται από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Με τις δύο αφίξεις των επόμενων ημερών, ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει στην διάθεση του πλέον όλους τους παίκτες που ήταν σε εκκρεμότητα όπως ο Μπρους Καμάου λόγω των περιορισμών για τον κορονοϊό οπότε στο τελευταίο 10ημερο θα έχει την δυνατότητα να δουλέψει με όλα τα εργαλεία και στην συνέχεια στην Ελλάδα να μπουν τα τελευταία κομμάτια του παζλ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μόλις επιστρέψει ο ΟΦΗ στην Ελλάδα αναμένεται να ακολουθήσουν και τα επόμενα μεταγραφικά χτυπήματα του: Αμυντικό χαφ – όπου επείγει η ενίσχυση σε αυτήν την θέση με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει βρεθεί ο συγκεκριμένος μεταγραφικός στόχος του για την συγκεκριμένη θέση, αριστερό μπακ και φορ που ο ΟΦΗ θα πάει σε μια κίνηση ακόμα εφόσον βρεθεί κάτι το εξαιρετικό. Κοντολογίς οι μεταγραφές του ΟΦΗ δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, το πρώτο κομμάτι ολοκληρώνεται με την άφιξη του Μπρους Καμάου και ακολουθεί ακόμα ένα με την επιστροφή στην Ελλάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook