Στο στόχαστρο του ΟΦΗ ξένος τερματοφύλακας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τον τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τους Σωτηρίου, Βάτερμαν, Σηφάκη φαίνεται πως έχει βρει ο ΟΦΗ. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Η απόκτηση γκολκίπερ που θα είναι εν δυνάμει βασικός έχει αποφασιστεί από τον ΟΦΗ εδώ και αρκετό καιρό. Ο ΟΦΗ στηρίζει τόσο τον Βάτερμαν, όσο και τον Σωτηρίου ωστόσο είναι δεδομένο πως θα κινηθεί για την απόκτηση ενός γκολκίπερ που θα είναι ισάξιος ή και καλύτερος από τον Ολλανδό που ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν με εντυπωσιακό τρόπο ωστόσο δεν παύει να μπαίνει στα 37 του χρόνια κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται να πάρει και ανάσες μέσα στην χρονιά και παράλληλα να προσφέρει με την εμπειρία του στην ομάδα.

Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ο ΟΦΗ κινείται άμεσα για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα ο οποίος δεν είναι Έλληνας, και βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία. Σκοπός είναι και όπως τονίζουν στο club να έρθει τερματοφύλακας που θα είναι ισάξιος ή καλύτερος του Βάτερμαν με το χαρακτηριστικό που προσέχουν ιδιαίτερα στον ΟΦΗ να έχει καλές επαφές με την μπάλα όπως ο Βάτερμαν και παράλληλα να είναι σε μια ιδιαίτερα παραγωγική ηλικία. Μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι και η επόμενη άφιξη για τον ΟΦΗ και να έρθει στην Ολλανδία όσο η ομάδα βρίσκεται στο Μιλς (όπου θα μεταβεί μετά τις 20 του μήνα) ή και νωρίτερα απευθείας στο Όστερμπεκ μετά τον Τοράλ που έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης και τον Καμάου που προβλέπεται να έρθει στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook