Ο Νιόπλιας θέλει να φτιάξει έναν πολύ γρήγορο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι κατευθύνσεις και οι οδηγίες του Νίκου Νιόπλια για τον ΟΦΗ που θέλει να παίξει σε μεγαλύτερες ταχύτητες από την προηγούμενη σεζόν.

Από το πρώτο φιλικό της χρονιάς μετά από 48ωρη παραμονή στην Ολλανδία και με τα πόδια να είναι βαριά πολλά συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν. Όμως χρήσιμα βγαίνουν για τους προπονητές και αυτό είναι δεδομένο. Τι μας δίδαξε το χθεσινό φιλικό κόντρα στον ΟΦΗ;

Ότι ο Νίκος Νιόπλιας θέλει να δημιουργήσει μια ταχύτατη ομάδα που θα παίζει σε μεγαλύτερη ένταση από ότι είδαμε την προηγούμενη σεζόν. Αυτό είναι που τονίζει και σε καθημερινή βάση στο Όστερμπεεκ. “Θέλω να παίζουμε γρήγορα, να σκεφτόμαστε γρήγορα και να κινούμαστε γρήγορα”.

Ο ΟΦΗ έβγαλε κάποια από τα “θέλω” του προπονητή του κόντρα στην Φίτεσε. Γιατί έχει δρόμο ακόμα και αυτό είναι κάτι που θεωρείται αναμενόμενο. Άλλωστε μιλάμε για το πρώτο φιλικό της χρονιάς που μοναδικό ζητούμενο είναι να παρουσιάζει βελτίωση σε επιμέρους κομμάτια του παιχνιδιού του από το ένα 90λεπτό στο άλλο. Το βασικό ζητούμενο που προκύπτει από το πρώτο φιλικό κόντρα στην Φίτεσε είναι η ταχύτητα που θέλει να δώσει ο Νιόπλιας στον ΟΦΗ. Αυτό θα γίνει και με τα κατάλληλα υλικά που δεν έχουν έρθει ακόμα. Ο Καμάου, ο Τοράλ θα δώσει ταχύτητα στην μεσαία γραμμή αλλά και οι υπόλοιπες προσθήκες που πρόκειται να γίνουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook