Μεγάλη πρόταση της Cosmote TV στον ΟΦΗ και άλλες 7 ομάδες της Super League 1 για τα τηλεοπτικά!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Cosmote TV φέρεται να έχει κάνει προτάσεις εκατομμυρίων σε 8 ομάδες της Super League 1, μεταξύ των οποίων και ο ΟΦΗ, για να υπογράψουν τηλεοπτικό συμβόλαιο ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του SDNA, η Cosmote TV επιχειρεί να κλείσει συμφωνία με 8 από τις 14 ομάδες της Super League 1, και να τις πάρει από τη Nova.

Πιο συγκεκριμένα, η Cosmote ΤV άνοιξε ένα παράθυρο επικοινωνίας με πολύ συγκεκριμένες ΠΑΕ από το φινάλε του περασμένου πρωταθλήματος, έχοντας βάλει στο «μάτι» τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και πέντε ακόμα ομάδων (Λαμία, Βόλος, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, Ιωνικός), αλλά και του ΟΦΗ, που έχει κάνει ξεχωριστεί διαπραγμάτευση από τις υπόλοιπες ομάδες.

Όπως μάλιστα αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, τις τελευταίες ημέρες οι εξελίξεις έχουν κορυφωθεί και οι συζητήσεις έχουν πάρει την τελική τους μορφή, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Γιάννης Αλαφούζος, με πρωτοβουλία του οποίου βρέθηκε σημείο επαφές με τις 5 υπόλοιπες ΠΑΕ – πλην του ΟΦΗ που κινήθηκε μόνος του λόγω μεγέθους, ιστορίας, γεωγραφικής σημαντικότητας και επαφών των στελεχών του.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, εάν ο ΟΦΗ υπογράψει αναμένεται να πάρει περισσότερα από 1,3 εκατομμύριο ευρώ, ποσό το οποίο θα πάρουν οι 5 «μικροί» (Λαμία, Βόλος, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, Ιωνικός), αλλά μικρότερο και από τα 6,5 εκατομμύρια που θα πάρουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός. Οι τελικές εξελίξεις αναμένονται να τρέξουν πολύ σύντομα, δεν αποκλείεται μάλιστα εντός της εβδομάδας να έχουμε τις οριστικές αποφάσεις, που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το τηλεοπτικό τοπίο για την νέα σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook