Πρώτο «τεστ» στην Ολλανδία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ δίνει το πρώτο του φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους, με αντίπαλο την Φίτεσε (19:00, Athletic Radio 104,2, Live Gentikoule, athleticradio.gr), στο πρώτο του παιχνίδι μετά από περίπου δύο μήνες.

Το πρώτο του από τα έξι φιλικά στην Ολλανδία δίνει σήμερα ο ΟΦΗ, που αντιμετωπίζει την Φίτεσε στο αθλητικό κέντρο Sportpark Driel. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδος και θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων να υπάρξουν, έστω και λίγοι θεατές.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Νίκος Νιόπλιας αναμένεται αν δοκιμάσει αρκετά διαφορετικά σχήματα, κυρίως στην άμυνα, δοκιμάζοντας δίδυμο Βούρου – Διαμαντή στην χθεσινή προπόνηση. Πολλές πιθανότητες να αγωνιστούν για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΟΦΗ και να κάνουν ανεπίσημο ντεμπούτο συγκεντρώνουν οι Μάικ Φαν Ντάινεν και ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, που είναι τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μέχρι στιγμής.

Αξίζει να αναφερθεί πως εκτός από τους δύο παίκτες «ντεμπούτο» θα κάνει και η νέα 3η εμφάνιση της ομάδας, η μωβ, η οποία ανακοινώθηκε χθες και θα φορεθεί στο σημερινό παιχνίδι για πρώτη φορά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook