Μάικ Φαν Ντάινεν: Παίζει αριστερά, στην κορυφή παραμένει ο Καστάνιος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός έχει το σουλούπι του Δημήτρη Μάνου και στα πρώτα προπονητικά διπλά χρησιμοποιείται ως αριστερό εξτρέμ.

Ώρα φιλικού για τον ΟΦΗ καθώς σε περίπου 24 ώρες από σήμερα, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια θα μπουν ξανά στο γήπεδο για ματς μετά τις 15 του Μάη και την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Κριτική για τις επιδόσεις των ποδοσφαιριστών μετά από δύο προπονήσεις δεν μπορεί να γίνει, φανταζόμαστε πως αυτό είναι κατανοητό, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να μιλήσουμε για μερικά ψήγματα που παρακολουθούμε.

Ένα από τα νέα πρόσωπα που βρίσκονται στην Ολλανδία είναι και ο Μάικ Φαν Ντάινεν που μέχρι στιγμής χρησιμοποιείται από το τεχνικό τιμ στην θέση του αριστερού εξτρέμ και όχι στην κορυφή της επίθεσης. Εκεί που παίζει ο συμπατριώτης του ο Λουκ Καστάνιος που δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και βασικός απέναντι στην πρώην ομάδα του, την Φίτεσε.

Από εκεί και πέρα είναι γεγονός πως το σουλούπι του Φαν Ντάινεν θυμίζει αρκετά εκείνο του Μάνου, είναι βραχύσωμος, καλή επαφή με την μπάλα και κυρίως χρησιμοποιεί το αριστερό του πόδι για να κάνει επιθέσεις στο ένας εναντίον ενός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook