Ο στρατηγός Νίκος Νιόπλιας – οι πρώτες οδηγίες για έναν επιθετικό ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρότι είχε πατήσει Ολλανδία μόλις λίγες ώρες, η προπόνηση είχε ένταση με τον τεχνικό του ΟΦΗ να είναι ο άνθρωπος που χτίζει την ομάδα που θέλει να βλέπει ο κόσμος του. Γράφει από το Όστερμπεεκ ο Μανώλης Σαρρής.

Ένας παθιασμένος Νίκος Νιόπλιας που συμμετείχε στην προπόνηση από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της, έδωσε το στίγμα για τον ΟΦΗ που θέλει. Με ξεκάθαρες ποδοσφαιρικές αρχές, με πλάνο που από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή θα είναι σε θέση να εφαρμοστεί μέσα στο γήπεδο, ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου και του ΟΦΗ που δείχνει ξεκάθαρα από το ξεκίνημα πως πρόκειται για έναν στρατηγό μέσα στο club και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Από τα πρώτα λεπτά της προπόνησης ο Νίκος Νιόπλιας έδωσε τις κατευθύνσεις προς τους παίκτες του:

  • Γρήγορες επιθέσεις
  • Μην πουλάμε την μπάλα
  • Θέλω να έχουμε κατεύθυνση στο παιχνίδι μας
  • Να πηγαίνουμε με ηρεμία στην μπάλα και να ξέρουμε τι να την κάνουμε

Βέβαια πρώτες ώρες της παρουσίας του ΟΦΗ στην Ολλανδία είναι, σαφώς και έχει μπροστά του πάρα πολύ δρόμο. Άλλωστε μιλάμε για ένα ρόστερ που μπροστά του έχει αρκετό δρόμο χτισίματος και το οποίο βρίσκεται ακόμα στην φάση της δημιουργίας του. Κεντρικά χαφ, winger – παίκτες σε θέσεις κλειδιά που θα ενσωματώσει ο Νίκος Νιόπλιας μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και που σίγουρα θα πρόκειται για παίκτες ενδεκάδας που πρόκειται να αλλάξουν την μορφή της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook