Οι Wanderers ανακοίνωσαν την αποχώρηση του Καμάου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Western Sydney Wanderers εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι ο Καμάου, που έχει συμφωνήσει με τον ΟΦΗ αποχωρεί από τον σύλλογο και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του. Ο Καμάου είπε επίσης το δικό του “αντίο” μέσω δηλώσεών του στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Μπρους Καμάου στον ΟΦΗ. Ο Αυστραλός εξτρέμ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Western Sydney Wanderers και ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα. Η πρώην, πλέον ομάδα του ανακοίνωσε ότι ο παίκτης αποχωρεί για μία ευκαιρία να δοκιμαστεί στο εξωτερικό, με τον CEO της ομάδας να τον ευχαριστεί για την παρουσία του και την προσφορά του.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

«Η Western Sydney Wanderers FC επιβεβαιώνει την αποχώρηση του επιθετικού Μπρους Καμάου, ο οποίος φεύγει για μία ευκαιρία στο εξωτερικό. Παρά τις προσπάθειές μας να κρατήσουμε τον παίκτης της χρονιάς της ομάδας στο Δυτικό Σίδνεϋ, ο Καμάου επέλεξε να πάρει την ευκαιρία να πάει στο εξωτερικό για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Καμάου είχε μία χρονιά ρεκόρ με τα χρώματα της ομάδας μας τη σεζόν 2020-21, σκοράροντας 12 γκολ σε 23 παιχνίδια, σημειώνοντας μία εξαιρετική σεζόν για την ομάδα.»

Ο Καμάου με δηλώσεις του ευχαρίστησε την ομάδα, τα μέλη της και τους οπαδούς, λέγοντας: «Οι τελευταίες τρεις σεζόν ήταν ένα απολαυστικό ταξίδι, παίζοντας μπροστά από τους καλύτερους οπαδούς της Αυστραλίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Paul Lederer, τον CEO της ομάδας John Tsatsimas και τον προπονητή Carl Robinson, το προσωπικό, τα μέλη της ομάδας και τους οπαδούς για τρεις σεζόν που θα μου μείνουν αξέχαστες».

Από την άλλη, ο CEO της ομάδας, John Tsatsimas ευχαρίστησε τον Καμάου για την προσφορά του στον σύλλογο: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μπρους για την προσφορά του εντός και εκτός γηπέδου, για τους Wanderers αλλά και την περιοχή του Δυτικού Σίδνεϋ. Όλοι στον σύλλογο του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθειά του στο εξωτερικό και ελπίζουμε να δον ξαναδούμε μία μέρα με τα κοκκινόμαυρα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook