«Πέταξε» για Ολλανδία ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχώρησε για Ολλανδία σήμερα το πρωί, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Με πρωινή πτήση αναχώρησε από το Ηράκλειο η αποστολή του ΟΦΗ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας που θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία. Ο ΟΦΗ της σεζόν 2021-22 θα «χτιστεί» στο Όστενμπεεκ και το Μιλς της Ολλανδίας, με την ομάδα να έχει «κλείσει» δυνατά φιλικά κατά τη διάρκεια της διαμονής της στην χώρα.

Μέχρι την επιστροφή του στις 31 Ιουλίου, ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει κατά σειρά έξι ομάδες από το εξωτερικό, σε φιλικούς αγώνες, τους οποίους θα σας μεταφέρουν τα μοναδικά ΜΜΕ της Κρήτης που θα βρεθούν στην Ολλανδία, ο Athletic Radio 104,2, το Gentikoule και το athleticradio.gr, μαζί με αποκλειστικές ειδήσεις, συνεντεύξεις, βίντεο και φωτορεπορτάζ από όσα συμβαίνουν στην προετοιμασία της ομάδας.

Tην αποστολή ακολούθησε ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, Γιάννης Σαμαράς, ο Team Manager, Γρηγόρης Τσινός, ο προπονητής, Νίκος Νιόπλιας με τους συνεργάτες του, Γιάννη Γράμμο, Pedro Caravela, Γιώργο Ερμίδη και Βαγγέλη Λάππα, οι γιατροί, Γιώργος Κουβίδης και Δημήτρης Μπακαρός, οι Απόστολος Φυργάδης, Μιχάλης Κρουσταλλάκης και Λεωνίδας Σακούτης από το τμήμα Φυσιοθεραπείας και οι φροντιστές, Μιχάλης Μιχελογιαννάκης και Μιχάλης Αναγνωστόπουλος. Οδηγός του λεωφορείου θα είναι ο Νίκος Μαρκατάτος.

H αποστολή του ΟΦΗ περιλαμβάνει τους εξής παίκτες: Σωτηρίου, Βάτερμαν, Σηφάκης, Μαρινάκης, Ντε Γκουζμάν, Σαρδινέρο, Στάρτζεον, Κοροβέσης, Βούρος, Ουές, Καστάνιος, Γρίβας, Διαμαντής, Λυμπεράκης, Μεγιάδο, Νέιρα, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Ναμπί, Σελίμοβιτς, Νοικοκυράκης, Πασαλίδης, Στάικος και Μάικ Φαν Ντάινεν.

Να υπενθυμίσουμε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ΟΦΗ:

Από 11 – 20 Ιουλίου η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Bilderberg», της πόλης «Oosterbeek», διάστημα στο οποίο θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια.

  • 13/7 με αντίπαλο την Φίτεσε
  • 16/7 με αντίπαλο την Άντερλεχτ

Από 20 – 31 Ιουλίου η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Fletcher» στην περιοχή «Mill» και θα δώσει τέσσερις φιλικούς αγώνες.

  • 21/7 με αντίπαλο τη Φορτούνα Σιτάρντ
  • 24/7 με αντίπαλο τη Βέστερλο
  • 28/7 με αντίπαλο την Αλκμάαρ
  • 30/7 με αντίπαλο τη Ναϊμέγκεν

Η επιστροφή του ΟΦΗ στην Κρήτη θα γίνει το Σάββατο 31 Ιουλίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook