Μετά την επίθεση, ο ΟΦΗ “φουλάρει” για κεντρικό χαφ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά τις μεταγραφές των Καμάου, Φαν Ντάινεν στον ΟΦΗ κρατούν ζεστές τις μηχανές για ακόμα μια μεταγραφή με τις πληροφορίες να αναφέρουν για κεντρικό χαφ.

Μέσα σε λίγα 24ωρα ο ΟΦΗ έκλεισε δύο μέτωπα ωστόσο είναι δεδομένο πως η μεταγραφική του ενίσχυση δεν σταματάει εδώ. Μετά την απόκτηση ενός winger και ενός επιθετικού, πλέον απομένουν μια με δύο κινήσεις στα άκρα της επίθεσης ώστε να κλείσει το μέτωπο μεσοεπιθετικά. Ο ΟΦΗ έχει βάλει ως προτεραιότητα την απόκτηση δύο κεντρικών μέσων που θα πλαισιώσουν τους Νέιρα, Ντε Γκούζμαν, Μεγιάδο για τις θέσεις παικτών που θα είναι για την βασική ενδεκάδα.

Στον ΟΦΗ στοχεύουν να κλείσουν ακόμα ένα μέτωπο τις πρώτες ημέρες της παρουσίας της στο Όστερμπεεκ προκειμένου να ενσωματωθούν άμεσα στην αποστολή και να τεθούν στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια. Όπως φάνηκε και με την περίπτωση του Μάικ Φαν Ντάινεν, που επισημοποίησε την μεταγραφή του λίγες ώρες πριν την άφιξη του στο Ηράκλειο, φαίνεται πως είναι προχωρημένη ακόμα μια περίπτωση με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για κεντρικό μέσο. Η περίπτωση του ποδοσφαιριστή είναι και εκείνη από το εξωτερικό δίχως να έχει γίνει γνωστό κανένα επιπλέον στοιχείο παρά μόνο η θέση στην οποία αγωνίζεται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook