Η θέση του ΟΦΗ για το θέμα των τηλεοπτικών

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ ψήφισε “όχι” στην προκήρυξη του πρωταθλήματος καθώς με αυτό τον τρόπο θα υπάρξει περισσότερος χρόνος για τις ομάδες να βρουν τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της Super League, εκεί όπου οι περισσότερες ομάδες ψήφισαν “όχι” στην προκήρυξη του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα, 10 από τις 14 ομάδες ψήφισαν αρνητικά λόγω των τηλεοπτικών συμβολαίων. Ο ΟΦΗ βρίσκεται μέσα στις 10 αυτές ομάδες που ψήφισαν κατά της προκήρυξης αλλά και της έναρξης, καθώς με αυτό τον τρόπο θα υπάρξει περισσότερος χρόνος να βρεθεί καλό τηλεοπτικό συμβόλαιο για τις ομάδες του πρωταθλήματος.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως η ομάδα δεν πρόκειται να θέσει σε κίνδυνο την έναρξη του πρωταθλήματος, απλώς ψήφισε κατά λόγω των ομάδων που δεν έχουν ακόμα κάποιο τηλεοπτικό συμβόλαιο. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν δύο χρόνια, ο ΟΦΗ ήταν η μόνη ομάδα που δεν είχε τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά δέχθηκε να γίνει η σέντρα στο πρωτάθλημα. Για να υπάρξει έναρξη του πρωταθλήματος πρέπει τουλάχιστον τα 3/4 των ομάδων να ψηφίσουν “ναι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook