O Athletic Radio 104,2 και το Gentikoule στην Ολλανδία με τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα μοναδικά ΜΜΕ της Κρήτης που θα βρεθούν στην Ολλανδία για την κάλυψη της προετοιμασίας του ΟΦΗ από την Κυριακή 11 Ιουλίου μέχρι και το Σάββατο 31 Ιουλίου.

Ο Μανώλης Σαρρής μετακομίζει στην Ολλανδία για το επόμενο 20ημερο και θα σας μεταφέρει καθημερινά όλο το ρεπορτάζ του ΟΦΗ μέσα από τον Athletic Radio 104,2, το Gentikoule, το athleticradio.gr με αποκλειστικές ειδήσεις, συνεντεύξεις, βίντεο και φωτορεπορτάζ όλα όσα συμβαίνουν στο Όστερμπεεκ και το Μιλς. Για 20 ημέρες η καρδιά του ρεπορτάζ του ΟΦΗ θα χτυπάει στην Ολλανδία και θα μεταφέρεται καθημερινά στο Ηράκλειο με ανταποκρίσεις 24/7.

Καθημερινά live blog με την συμμετοχή των αναγνωστών του Gentikoule και του athleticradio.gr, ζωντανές συνδέσεις με τις εκπομπές του Νίκου Μαρκάκη (12.00-14.00) και του Μανώλη Θέμελη (20.00-21.00), αποκλειστική ραδιοφωνική περιγραφή των έξι φιλικών που θα δώσει ο ΟΦΗ.

Ακόμα η PR Media πρωτοπορεί καθώς επιστρέφει για 20 ημέρες η εκπομπή “Τα Πουλέν” με τον Κώστα Γαρεφαλάκη στο στούντιο και τον Μανώλη Σαρρή από την Ολλανδία να μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ με ζωντανές συνδέσεις από το Όστερμπεεκ και το Μιλς όπου θα βρίσκεται η αποστολή του ΟΦΗ.

Ο κορυφαίος Όμιλος αθλητικών Media της Κρήτης για 11ο καλοκαίρι θα βρεθεί στην προετοιμασία του ΟΦΗ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ακροατές και τους αναγνώστες όλων των Μέσων.

Οι χορηγοί που στηρίζουν την προσπάθεια της PR MEDIA είναι:

TOYOTA Παπακαλιάτης
Kέντρα Αισθητικής ELEMENT
GP Κομμωτήρια Γιώργος Πάσσος
Spacephone Γιώργος Καλιγιάννης
Home Style Καυκάκης
Τυροκομικά Κορυφή Φραγκιαδάκης
Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Α&Σ Δαριβιανάκης
SEA LAND Travel Services
Καντίνα “Το Μανωλιό”
Ταβέρνα Μύρτιος
Ιχθυοπωλείο Κανέλλος
Κρεοπωλείο – Ψητοπωλείο Βαμβουκάκης
Ναυτικό Πρακτορείο Γιάννης Αδάμης
Συνεργείο – Βαφείο Γιώργος Καφαντάρης
Olive Oil by Aσσαργιωτάκης
Cretan Investments Υπηρεσίες Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook