Μηνάς – Xριστίνα Χαλκιαδάκη: “Τα ονόματα που εμπιστεύεστε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για ακόμα μια χρονιά ο Μηνάς Χαλκιαδάκης αποτελεί τον μεγάλο υποστηρικτή του ΟΦΗ αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη του και την υποστήριξη του δίπλα στο όνομα του συλλόγου. 

Ο επιφανής Ηρακλειώτης επιχειρηματίας αποτελούσε, αποτελεί και θα συνεχίζει να αποτελεί έναν πολύ μεγάλο συμπαραστάτη του ΟΦΗ. Η αγάπη του για τον μεγαλύτερο Κρητικό σύλλογο δεν είναι μόνο θέμα λίγων χρόνων αλλά αρκετών δεκαετιών θα λέγαμε. Και κυρίως δεν είναι θέμα χρημάτων ή προβολής της μεγαλύτερης Κρητικής αλυσίδας super market. Ο Μηνάς Χαλκιαδάκης αποτελεί έναν πραγματικό Ομιλίτη που ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές του ΟΦΗ, ήταν πάντα εκεί, δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα.

Ο Κρητικός επιχειρηματίας και ιδρυτής των Super Market Χαλκιαδάκης ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα, είτε με χορηγίες είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορούσε να την βοηθήσει – το μεγάλο λογότυπο ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ – στην φυσούνα του “Γεντί Κουλέ” έχει μείνει αναλλοίωτη εικόνα στο πέρασμα των χρόνων και βρίσκεται στο μυαλό όλων των φιλάθλων του ΟΦΗ.

Ένας άνθρωπος που ήταν πάντοτε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ο οποίος προσφέρει πλούσιο κοινωνικό έργο δίχως ωστόσο να επιθυμεί την προσωπική του προβολή.

Και όπως λέει και το μήνυμα των S/M Χαλκιαδάκης ο Μηνάς και η Χριστίνα Χαλκιαδάκη είναι “τα ονόματα που εμπιστεύεστε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook