Έρχεται εβδομάδα σημαντικών αποφάσεων και εξελίξεων

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Κρίσιμη είναι για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΟΦΗ η ερχόμενη εβδομάδα.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε χθες την πρώτη επίσημη συνάντηση της χρονιάς, με τους ποδοσφαιριστές να «πατούν» γήπεδο μετά από περίπου 1,5 μήνα, με σκοπό να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους. Η ομάδα θα αναχωρήσει σε περίπου μία εβδομάδα από σήμερα (11/07) για την Ολλανδία, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα που μεσολαβεί, οι παίκτες του ΟΦΗ θα συνεχίσουν κανονικά τις προπονήσεις τους στο ΒΑΚ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις ενόψει της συνέχειας. Εκτός από τους τρεις παίκτες που μπορεί να έχουν «κλείσει» ακόμα και μέχρι το επόμενο Σάββατο, ο σχεδιασμός θα συνεχιστεί και στους άλλους τομείς, κάτι το οποίο σημαίνει ότι μέχρι η ομάδα να αναχωρήσει για Ολλανδία, εκτός από μεταγραφές, ενδέχεται να έχουν υπάρξει και αποχωρήσεις, με σκοπό η αποστολή να περιλαμβάνει τους παίκτες που υπολογίζονται.

Να υπενθυμίσουμε ότι όπως έγραψε χθες το Gentikoule, οι μέχρι στιγμής στόχοι του ΟΦΗ είναι και οι τρεις από το εξωτερικό, με την ομάδα να έχει καταθέσει επίσημες προτάσεις για την απόκτησή τους, συνεπώς εάν όλα πάνε καλά, οι ανακοινώσεις μπορούν να γίνουν μέχρι και το Σάββατο, 11 Ιουλίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook