Στο “φουλ” οι μηχανές για τις μεταγραφές – εκτός Ελλάδας όλοι οι στόχοι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση των επόμενων μεταγραφών του ΟΦΗ που μέχρι και το Σάββατο σκοπός είναι να κλείσουν τρεις ποδοσφαιριστές.

“Φουλάρουν” στον ΟΦΗ για την κύρια μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένονται οι επόμενες ανακοινώσεις από την πλευρά του συλλόγου. Ο ΟΦΗ έχει φουλάρει, οι στόχοι έχουν “κλειδώσει” και όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, βρίσκεται πολύ κοντά σε τρεις ποδοσφαιριστές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για παίκτες που δεν αγωνίζονται στην Ελλάδα και αποτελούν τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας ενώ δεν πρόκειται για εύκολες περιπτώσεις με τον ΟΦΗ να βρίσκεται στην διεκδίκηση τους εδώ και αρκετό καιρό επιβεβαιώνοντας όλα όσα είπε ο Μηνάς Λυσάνδρου ότι πρόκειται για παίκτες που αποτελούν πρώτους στόχους της ομάδας.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο (11/7) να έχουν ανακοινωθεί και οι τρεις ποδοσφαιριστές – δίχως να έχει γίνει γνωστό ποιες θέσεις αγωνίζονται – με τον έναν εξ’ αυτών ωστόσο να είναι πιθανότατα ο εξτρέμ για τον οποίο έχει έχει γράψει το Gentikoule το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που υπήρχαν από το προηγούμενο χρονικό διάστημα ότι οι μεταγραφικοί στόχοι του ΟΦΗ δεν αγωνίζονται στην Ελλάδα αλλά σε πρωταθλήματα του εξωτερικού, κάτι που επιβεβαιώθηκε και το απόγευμα της Παρασκευής από το ρεπορτάζ στο “Βαρδινογιάννειο”. Πρόκειται για παίκτες που έχουν κατατεθεί ήδη επίσημες προτάσεις και πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook