Επιστροφή στην Κρήτη για τον Βαγγέλη Χοσάδα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ του ΟΦΗ επιστρέφει στο νησί μετά από μια 20ετία για λογαριασμό των Χανίων.

Μετά από 20 ολόκληρα χρόνια ο Βαγγέλης Χοσάδας επιστρέφει στην Κρήτη, όχι όμως στο αγαπημένο του Ηράκλειο αλλά πιο δυτικά και συγκεκριμένα στα Χανιά αφού σύμφωνα με το mirrorsports.gr, συμφώνησε με την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου με τους δυο τους να βρίσκονται ξανά μετά την δεκαετή θητεία τους στον ΟΦΗ την δεκαετία του ’90.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του mirrorsports.gr

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε ποιος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον πρώην συμπαίκτη του στον ΟΦΗ και πρώην διεθνή γκολκίπερ (με πέρασμα και από την Ξάνθη) Βαγγέλη Χοσάδα που φυσικά τα τελευταία αρκετά χρόνια, εργάζεται ως προπονητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Βαγγέλης Χοσάδας έχει συμφωνήσει με τα Χανιά και η άφιξή του αναμένεται οσονούπω, ώστε μαζί με τον Παπαδόπουλο, με τον οποίο υπάρχει διαρκής επικοινωνία, να συνεχίσουν τον σχεδιασμό της νέας ομάδας.

Με τον Βαγγέλη Χοσάδα λοιπόν καταγράφεται μια νέα προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο των Χανίων, αφού ο Νίκος Παπαδόπουλος ήθελε έναν άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του, αλλά και “εν ενεργεία” προπονητή.

Η τελευταία ομάδα που δούλεψε ο Χοσάδας ήταν στον Ιάλυσο, αρχικά σαν πρώτος προπονητής και στη συνέχεια σαν συνεργάτης του πρώην τεχνικού του ΑΟ Χανιά, Νίκου Παντέλη.

Παλαιότερα είχε εργαστεί στη Ρόδο και σε άλλες ομάδες του νησιού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook