“Κανένας παίκτης που είναι πρώτος στόχος του ΟΦΗ δεν έχει πάει σε άλλη ομάδα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως ήταν αναμενόμενο η μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην συνάντηση του Μηνά Λυσάνδρου με τους ρεπόρτερ της ομάδας.

Η φαινομενικά, ρηχή, μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ήταν το θέμα που προκάλεσε αρκετή συζήτηση γύρω από το πως έχει κινηθεί μέχρι τώρα ο σύλλογος. Ο Μηνάς Λυσάνδρου που ξεκαθάρισε πως “όλες οι αποφάσεις περνούν από εμένα σε ποσοστό 99%” απάντησε για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας και σε αρκετά θέματα που αφορούν τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του ΟΦΗ.

Σχετικά με το γεγονός ότι μέχρι στιγμής έχει γίνει μια μεταγραφή, ο κ. Λυσάνδρου ήταν κάθετος λέγοντας πως η άνοδος του ονόματος του ΟΦΗ συνεπάγεται με αγωνιστικές επιτυχίες τονίζοντας πως “μέσα από αυτήν την διαδικασία το club θα έχει αρκετά οφέλη και για αυτόν τον λόγο, πέραν του ότι η ιστορία και ο κόσμος του ΟΦΗ διαχρονικά τον θέλουν πρωταγωνιστή, σκοπός είναι να δημιουργηθεί μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα”. Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι “για να έρθουν παίκτες, πρέπει να φύγουν. Αυτή είναι μια διαδικασία που δεν μπορεί να γίνει από την μια μέρα στην άλλη όμως εμείς την επιταχύνουμε. Οι αποχωρήσεις είναι μέσα σε αυτό το πλαίσιο και δεν αποκλείεται να συμβεί αυτό ακόμα και την ημέρα που θα φύγει η ομάδα για την Ολλανδία”.

Παράλληλα τόνισε σχετικά με τους μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ πως “δεν έχει πάει σε καμία ομάδα κανένας παίκτης που αποτελεί πρώτο μεταγραφικό στόχο του ΟΦΗ. Να είστε σίγουροι για αυτό” ανεβάζοντας βέβαια τον πήχη για τις μεταγραφικές στοχεύσεις της ομάδας ενόψει του επόμενου χρονικού διαστήματος. Όσον αφορά για τον αριθμό μεταγραφών που πρόκειται να γίνουν ο Μηνάς Λυσάνδρου επανέλαβε τον αριθμό που είχε πει ο Μιχάλης Μπούσης (8-9 προσθήκες) και παράλληλα πρόσθεσε πως σκοπός είναι να έχουν γίνει αρκετές (δίχως να πει ο ίδιος αριθμό) μέχρι την 11η Ιουλίου όταν και θα αναχωρήσει ο ΟΦΗ για το Όστερμπεεκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook