Οι, μίνιμουμ, 8 μεταγραφές του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο “χάρτης” των οκτώ μεταγραφών και τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

Έχει καθυστερήσει ο ΟΦΗ; Ξεκάθαρα όχι, σαφώς και η γκρίνια που υπάρχει στην ατμόσφαιρα είναι αναμενόμενη αφού αποτελεί μια συνέχεια της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Εν μέρει κανένας δεν μπορεί να δώσει άδικο στον κόσμο για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί πέριξ του οργανισμού που λέγεται ΟΦΗ. Άλλωστε οι “πληγές” της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου παραμένουν ανοικτές και δεν πρόκειται να κλείσουν σύντομα. Για να γυρίσει το κλίμα της προηγούμενης χρονιάς, θέλει αρκετή δουλειά και αυτή δεν θα γίνει με βάση το τι έχει συμβεί μέχρι τις 29 του Ιούνη ή την 1η του Ιούλη.

Χοντρικά ο ΟΦΗ, προσώρας, δεν έχει καθυστερήσει. Επίσης θα ήταν κατανοητή η ανησυχία που επικρατεί στην ατμόσφαιρα αν δεν υπήρχε κινητικότητα. Και στον ΟΦΗ υπάρχει κινητικότητα, ήδη το Gentikoule έχει αναφέρει εδώ και αρκετές ημέρες πως ήδη έχει κλείσει ένας εξτρέμ και απομένουν οι ανακοινώσεις.

Συνολικά όλα δείχνουν πως ο ΟΦΗ ήδη κινείται για οκτώ μεταγραφές: Δύο θα είναι οι τερματοφύλακες, ο ΟΦΗ θα κινηθεί επίσης για ένα αριστερό μπακ, δύο κεντρικοί χαφ, δύο (ενδεχομένως και τρεις) εξτρέμ καθώς και ένας επιθετικός. Αυτές αποτελούν τις βασικές ανάγκες του club που βέβαια ποτέ σε μια μεταγραφική σεζόν δεν κλείνεις την πόρτα μέσα στον Αύγουστο αφού – παγκοσμίως αυτό συμβαίνει – προκύπτουν ποδοσφαιρικές ευκαιρίες που δεν μπορείς να πεις “όχι” όπως συνέβη και τον περασμένο χρόνο στην περίπτωση του Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν.

Ο ΟΦΗ μέχρι τώρα, με βάση τις κινήσεις του, έχει πάρει πάνω από την βάση τόσο στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας με τα δυνατά φιλικά που θα δώσει στην Ολλανδία, όσο και με το τεχνικό τιμ που βάσει βιογραφικών φαίνεται πως οι κινήσεις που έκανε ο Γιάννης Σαμαράς (και ενώ απομένει ακόμα μια προσθήκη αυτή του έξτρα γυμναστή) δίνουν στον Νίκο Νιόπλια τα απόλυτα εφόδια για την συγκρότηση ενός σοβαρού και με παραστάσεις τεχνικού τιμ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook