Η υπόθεση του Τσιλιανίδη και πως θα κινηθεί ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχει κλείσει την μια θέση των εξτρέμ, όπως γράψαμε την Παρασκευή όμως οι εξελίξεις με τον Κοσμά Τσιλιανίδη δημιουργούν ένα μεγάλο ερωτηματικό για τη νέα χρονιά.

Την προηγούμενη Παρασκευή αναφέραμε πως ο ΟΦΗ και ο Γιώργος Σαμαράς έχουν βρει ήδη τον επόμενο ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τους Στάρτζεον, Γρίβα και απομένει πλέον να φανεί ποιος είναι ο παίκτης το όνομα του οποίου διατηρείται ως επτασφράγιστο μυστικό. Το μοναδικό στοιχείο που έχει διαρρεύσει είναι πως πρόκειται για ξένο ποδοσφαιριστή, δίχως να έχει γίνει γνωστό κάτι επιπλέον, ωστόσο είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από την πλευρά του ΟΦΗ. Ωστόσο τα δεδομένα που δημιουργούνται μετά τις σημερινές εξελίξεις με τον Κοσμά Τσιλιανίδη βάζουν ένα μεγάλο “αν” για τη νέα σεζόν. Ο ΟΦΗ έχει στο ρόστερ του αυτήν την στιγμή Στάρτζεον, Γρίβα και ουσιαστικά ο πρώτος είναι ενδεκαδάτος ενώ ο δεύτερος αποτελεί ένα σημαντικό στοίχημα για το μέλλον, ο δε Σαρδινέρο αποδείχθηκε φέτος πως ταιριάζει περισσότερο στην θέση του επιθετικού παρά εκείνου του εξτρέμ.

Είναι επίσης δεδομένο πως ο ΟΦΗ θα κινηθεί για δύο εξτρέμ, ο ένας έχει βρεθεί ήδη και απομένουν οι ανακοινώσεις, ωστόσο ο ΟΦΗ βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο σταυροδρόμι: Με τον Τσιλιανίδη να μην συμμετέχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΟΦΗ, είναι σίγουρο ότι δεν θα είναι έτοιμος όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα τον ερχόμενο Αύγουστο άρα η επιστροφή του χρονολογείται Σεπτέμβρη με Οκτώβρη. Στον ΟΦΗ βέβαια γνώριζαν εδώ και μέρες πως έχει η κατάσταση με τον Τσιλιανίδη, δεν ενημερώθηκαν σήμερα για αυτήν την εξέλιξη, οπότε η λογική λέει πως ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν γίνεται με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα. Ο “Τσίλια” δεν παύει να αποτελεί ένα σημαντικό, αν όχι το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο του ΟΦΗ, και το πως θα διαχειριστούν τον 26χρονο μεσοεπιθετικό είναι ένα ζήτημα. Θα κινηθεί ο ΟΦΗ για την απόκτηση και ενός τρίτου εξτρέμ ή θα στηρίξει τον Κοσμά Τσιλιανίδη περιμένοντας τον να γυρίσει πανέτοιμος δείχνοντας του την απόλυτη εμπιστοσύνη του club αλλά κινδυνεύοντας παράλληλα να μείνει με έναν παίκτη λιγότερο στις θέσεις των εξτρέμ;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook