Το ρόστερ του ΟΦΗ δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό του πρωταθλήματος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις ο αριθμός των παικτών έπεσε στους 28 ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει ακόμα αρκετή δουλειά και σίγουρα δεν θα έχει σχέση με αυτό που θα δούμε τη νέα χρονιά.

Με την επιστροφή των παικτών στο Ηράκλειο και την πρώτη συγκέντρωση μετά τις 15 Μαΐου, θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι υπάρχουν παίκτες που θα αποχωρήσουν και δεν πρόκειται να παραμείνουν στο ΒΑΚ. Με βάση και τα σημερινά δεδομένα, το ρόστερ του αριθμεί 28 ποδοσφαιριστές (συμπεριλαμβανομένων των Σμπώκου, Χαλκιαδάκη) – αριθμός που και πάλι μπορεί να χαρακτηριστεί υπεράριθμος αφού την ίδια ώρα έχει γίνει μόλις μια προσθήκη, αυτή του Πασαλίδη.

Γίνεται λοιπόν κατανοητό πως το ρόστερ του ΟΦΗ δεν θα έχει (σε μεγάλο βαθμό) και ιδιαίτερη σχέση με ότι θα παρακολουθήσει ο κόσμος την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ που παραμένει με μεγάλα κενά σε κέντρο και επίθεση – ενώ θα γίνει κίνηση τόσο για αριστερό μπακ, όσο και για τερματοφύλακες  – άρα αυτομάτως ανεβαίνει ο αριθμός των μεταγραφών – θα πρέπει να τρέξει ακόμα περισσότερο μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και κυρίως να βρεθεί στην Ολλανδία έχοντας έτοιμο τον βασικό κορμό του. Το καλοκαίρι του 2019 είχε πραγματοποιήσει τα 3/4 των μεταγραφών του πριν φύγει για εκεί και στην συνέχεια όταν επέστρεψε έγιναν οι τελευταίες κινήσεις του παζλ με τον Σάσι να φεύγει για την Λαμία και τους Κουτρουμπή, Γουάλι, Φιγκεϊρέντο να έρχονται στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά το μέχρι τώρα ρόστερ του ΟΦΗ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Μπόι Βάτερμαν
Δημήτρης Σωτηρίου
Βασίλης Σηφάκης

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Αμπντούλ Ουές
Οδυσσέας Λυμπεράκης
Βαχίντ Σελίμοβιτς
Νίκος Μαρινάκης
Πραξιτέλης Βούρος
Αποστόλης Διαμαντής
Κώστας Γιαννούλης
Νίκος Κοροβέσης
Μανώλης Σμπώκος
Τριαντάφυλλος Πασαλίδης

ΜΕΣΟΙ

Χουάν Νέιρα
Αντίλ Ναμπί
Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης
Πασχάλης Στάικος
Μιγκέλ Μεγιάδο
Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν
Νίκος Χαλκιαδάκης

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Φάμπιο Στάρτζεον
Φερέιρα
Βαγγέλης Νοικοκυράκης
Κοσμάς Τσιλιανίδης
Απόστολος Γιάννου
Αντριάν Σαρδινέρο
Φροίξος Γρίβας
Λουκ Καστάνιος

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook