Το επόμενο βήμα του Αλεσάντρο Ίσις: Στο τεχνικό τιμ της Mazatlan FC

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αλεσάντρο Ίσις βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και έχοντας καλό όνομα στο Μεξικό θα βρίσκεται στο τεχνικό τιμ της πρώην Μονάρκας και νυν Mazatlan FC που άλλαξε τα πάντα από το καλοκαίρι του 2020.

Όπως μεταδίδουν τα μεξικάνικα ΜΜΕ, ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ που αποτέλεσε και τον συνεργάτη του Χάιμε Βέρα στον πάγκο της ομάδας την σεζόν 2019 – 2020, αναλαμβάνει καθήκοντα άμεσου συνεργάτη του 42χρονου Ισπανού προπονητή Μπενάτ Σαν Χοσέ που μετά από δύο χρόνια στον πάγκο της Βελγικής Έουπεν κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για το Μεξικό και την Mazatlan FC.

Η Μονάρκας έδρευε στην πόλη Μορέλια της επαρχίας Μιτσοακάν και πλέον μετακόμισε στην πόλη Μαζατλάν της (πασίγνωστης για την εγκληματικότητα της…) περιοχή της Σιναλόα. Αυτή την ονομασία υιοθέτησε κιόλας, Mazatlan FC.

Οι μετοχές ανήκουν σε ένα τοπικό επιχειρηματικό κονσόρτσιουμ, το οποίο όρισε μία διοίκηση που ανέλαβε να επανδρώσει από την αρχή το ρόστερ. Πέρυσι προπονητής της Μαζατλάν FC ήταν ο Μεξικανός Φρανσίσκο Παλένσια, που είχε αντικαταστήσει τον Αργεντινό Πάμπλο Γκουέδες, ο οποίος είχε φέρει τον Βιγιαφάνιες στο Μεξικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook