Νιόπλιας: “Φαβορί με Λεβαντόφσκι η Γερμανία, απογοήτευση ο Κέιν”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε για τα ζευγάρια της φάσης των “16” του Euro ενώ χαρακτήρισε απογοήτευση του Euro τον Χάρι Κέιν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Νιόπλιας στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1

Αγγλία – Γερμανία, Κροατία – Ισπανία και Βέλγιο – Πορτογαλία είναι αμφίρροπα, στα άλλα υπάρχει φαβορί. Ας παίζει η Αγγλία στο Λονδίνο, δεν παίζει κανέναν ρόλο, έχει ως αντίπαλο μια ομάδα που είναι ο κακός δαίμονας της, ο μεγάλος αντίπαλος της.

Η Γερμανία αν είχε τον Λεβαντόφσκι, θα ήταν το πρώτο φαβορί γιατί δημιουργούν φάσεις αλλά δεν μπορούν να εκτελέσουν εύκολα ενώ αντιθέτως αυτός παίζει μόνος του στην Πολωνία και δίχως στηρίγματα.

Η Γερμανία πάντα είχε καλούς επιθετικούς και έπαιζαν με σέντερ φορ. Πάντα είναι αυτός ο ποδοσφαιριστής που όταν η μπάλα έρθει στην περιοχή, σκοράρει.

Είναι απογοήτευση ο Κέιν γιατί κατεβαίνει πολύ χαμηλά. Έπρεπε να είναι ο άνθρωπος που θα υποδεχτεί την τελική προσπάθεια και το κόρνερ και έχει μπερδευτεί κάπου. Υπάρχει άλλη σκέψη όμως που δεν ξέρω αν είναι και στρατηγική με τον Στέρλινγκ να κόβει μέσα στην περιοχή.

Θεωρώ λίγο παραπάνω φαβορί την Δανία, είναι καλή ομάδα με καλούς επιθετικούς και καλούς παίκτες γιατί και με το Βέλγιο ήταν άδικο το αποτέλεσμα. Όμως οι άλλοι έχουν τον Μπέιλ, τον Ράμσεϊ. Η Ουαλία πριν 5 χρόνια έφτασε κοντά στον τελικό άρα διαθέτει αυτοπεποίθηση και αυτός ο παράγοντας είναι σημαντικός στο ποδόσφαιρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook