Έτοιμος ο ΟΦΗ για την επιστροφή του κόσμου στο “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ώρα που όλες οι ομάδες περιμένουν την επίσημη ενημέρωση για το πλάνο επιστροφής των φιλάθλων, στον ΟΦΗ είναι πανέτοιμοι για κάθε εναλλακτικό πλάνο. Τι ισχύει για διαρκείας, μεμονωμένα εισιτήρια και τα ποσοστά κόσμου στα γήπεδα. To Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του κόσμου στα ελληνικά γήπεδα έχει ξεκινήσει και θεωρείται δεδομένο πως η επόμενη σεζόν θα γίνει με την παρουσία φιλάθλων. Έτσι και το “Γεντί Κουλέ” αναμένεται να αποκτήσει ξανά ζωή και παλμό, για πρώτη φορά μετά τον Μάρτη του 2020. Στον ΟΦΗ έχουν προετοιμαστεί για κάθε πλάνο που πρόκειται να ανακοινωθεί από την πλευρά της Κυβέρνησης και κυρίως από τεχνικής πλευράς αφού αυτήν την στιγμή που μιλάμε δεν γνωρίζει κανείς τι θα γίνει ακριβώς. Το μόνο που γνωρίζουν οι ομάδες είναι ότι θα επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα αλλά κανείς δεν είναι ενήμερος για τον τρόπο με τον οποίο θα συμβεί αυτό.

Οι ΠΑΕ, ομοίως και ο ΟΦΗ, θα ακολουθήσουν το μοντέλο που θα τους υποδειχθεί από την Κυβέρνηση – είτε αυτό περιλαμβάνει ποσοστό 30% με 50% – είτε οποιοδήποτε άλλο σενάριο όπως και εκείνο που είχε προκύψει με την παρουσία μόνο εμβολιασμένων φιλάθλων.

Κατά συνέπεια ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να προχωρήσει ακόμα και στην διάθεση εισιτηρίων διαρκείας ωστόσο αυτή είναι παράμετρος που θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το ποσοστό χωρητικότητας που θα επιτρέψουν οι λοιμωξιολόγοι αφού υπάρχει η ιδιαιτερότητα με το “Γεντί Κουλέ”. Σε περίπτωση που επιτραπεί ένα ποσοστό της τάξης του 30% τότε είναι αμφίβολο αν θα κυκλοφορήσουν διαρκείας καθώς θα πρόκειται για έναν μικρό αριθμό φιλάθλων που θα τους επιτραπεί η είσοδος. Όπως και να’ χει, στον ΟΦΗ είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν στην πράξη κάθε πιθανό σενάριο και προσώρας δεν αποκλείεται τίποτα.

Ακόμα και συνδυαστικό να είναι το πιθανό σενάριο, παράλληλη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας και απλών εισιτηρίων, στον ΟΦΗ έχουν προετοιμαστεί εδώ και αρκετό καιρό και μόλις υπάρξει επίσημη ενημέρωση (γιατί μέχρι τώρα μόνο διαρροές υπάρχουν) θα προχωρήσει και στην ανάλογη εφαρμογή του πλάνου του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook