Mισή ντουζίνα αλλαγές ετοιμάζει ο Αναστόπουλος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι πολλές απουσίες λόγω καρτών αναγκάζουν τον Νίκο Αναστόπουλος να προβεί σε λύσεις από τον πάγκο και ο τεχνικός του ΟΦΗ ετοιμάζει έξι αλλαγές.

Από το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Κάρολ, Γεωργίου,Σίσιτς, Καλάιτζιτς, Mάντζιος  αλλά και ο Μπουλούτ, ο οποίος πλέον δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Λόγω των πολλών απουσιών λοιπόν θα υπάρξει ένα “λιφτινκ” στην ενδεκάδα. Οι πολλές απουσίες με τις οποίες θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ είναι ένα πρόβλημα καθώς όσοι θα αγωνιστούν το Σάββατο δεν θα έχουν ξαναβρεθεί μεταξύ τους σε επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έχει δείξει ακόμα ξςκάθαρα ενδεκάδα,  ωστόσο επειδή τα κουκιά είναι μετρημένα ο τεχνικός του ΟΦΗ αναμένεται να παρατάξει το εξής σχήμα.

Ο Βεζυρίδης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μπούρμπος, στο αριστερό ο Βάντο ενώ οι Σόουζα – Ταυλαριδης θα αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Από εκεί και πέρα, στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται ο Τζόρντι Λόπεζ, Βερόν με τον Χόρχε Λόπεζ να αγωνίζεται μπροστά τους έχοντας δημιουργικό ρόλο ενώ την τριάδα στην επίθεση θα αποτελούν οι Ουκάρ, Παπουλής και Καμπάνταης.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα, όπου και μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί και η αποστολή της ομάδα για το παιχνίδι του Σαββλατου

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook