Αισιόδοξοι στον ΟΦΗ πως η ΕΠΟ δεν θα λάβει υπόψιν τις αποφάσεις της Super League

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρόεδρος της διοικούσας του ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης, που συμμετείχε στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκ, άφησε να ενοηθεί ότι η ΕΠΟ δεν θα δεχθεί την γνωμοδότηση της Σούπερ Λίγκ για το θέμα της αδειοδότησης, δηλαδή δεν θα ισχύσουν τα ίδια κριτήρια για τις ομάδες που θα αγωνιστούν στις Ευρώπη με τις υπόλοιπες ομάδες.

Σε δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2 o πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ είπε: 

Υπήρχαν 2 προτάσεις. Κατά πλεοψηφία πέρασε μια άλλη πρόταση από αυτή που καταθέσαμε εμείς. Η δική μας πρόταση δεν πέρασε. Αυτή είναι μια γνωμοδότηση από την Σούπερ Λιγκ και θεωρώ πως η ΕΠΟ δεν θα την κάνει δεκτή. Πρόθεση της ΕΠΟ είναι να αλλάξουν τα κριτήρια της αδειοδότησης. Πολλές ομάδες και από αυτές που δεν ψήφισαν υπέρ της πρότασης μας θα έχουν πρόβλημα. Κατά συνέπεια θα έχουν πρόβλημα αρκετές ομάδες κάτι που γνωρίζει η ΕΠΟ και πιστευω πως κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Στο ίδιο μήκος κύμματος ήταν και οι δηλώσεις του Ντίνου Μανταδάκη. Ο νομικός του ΟΦΗ τόνισε ότι Η απόφαση της Σούπερ Λίγκ δεν είναι δεσμευτική και δεν αποκλείεται η ΕΠΟ να κρατήσει διαφορετική στάση στο θέμα και τελικά να υπάρξει αλλαγή των κριτιρίων αδειοδότησης για τις ομάδες που δεν μετέχουν στην Ευρώπη.”

Ο δικηγόρος του ΟΦΗ εξέφρασε ανοιχτά τον προβληματισμό του για την στάση κάποιων ομάδων όπως ο Πανιώνιος οι οποίες ψήφισαν υπέρ της μη αλλαγής κριτηρίων λεγοντας : “Η EΠΟ ζήτησε την γνώμη της λίγκας αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα το ενστερνιστεί. Αυριο η ΕΠΟ θα έχει να αντιμετωπίσει τα ίδια προβληματα. Με εξέπληξε γιατί είδα ομάδες όπως ο Πανιώνιος που είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα να τάσσονται υπέρ αυτής της άποψης . Τουλάχιστον 7 ομάδες που μετέχουν σήμερα  Σούπερ Λίγκ, θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα, αν ισχύσουν τελικά τα ίδια κριτήρια αδειοδότησης.”

Οπως και να’ χει στον ΟΦΗ πρέπει να εντίνουν τις προσπάθειες τους, για να καταθέσουν ένα πλήρη φάκελλο, τον Μάρτιο, καθώς όπως και να έχει η ομάδα θα πρέπει να είναι απόλυτα προετοιμασμένη ώστε να καταθέσει έναν πλήρες φάκελο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook