Παραμένουν ως έχουν τα κριτήρια αδειοδότησης!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Κακά μαντάτα επιφύλασσε το Δ.Σ. της Super League για τον ΟΦΗ καθώς αποφασίστηκε να ισχύουν τα ίδια κριτήρια αδειοδότησης για όλες τις ομάδες.

Αρκετή δουλειά περιμένει τους ανθρώπους του ΟΦΗ ώστε η ομάδα να μην αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα και της νέας περιόδου. ΟΦΗ, ΑΕΚ και Άρης πρότειναν στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος να μην ισχύουν τα ίδια κριτήρια για όλες τις ομάδες και να υπάρχουν δύο ειδών κριτήρια, δηλαδή για τις ομάδες που θα αγωνιστούν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις να κριτήρια που ορίζει η OUEFA αλλά για τις υπόλοιπες ομάδες, που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα πιο ελαστικά κριτήρια, κάτι που όμως δεν έγινε αποδεκτό από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος.

«Δεν θα γίνει καμία αλλαγή. Η αδειοδότηση θα είναι η ίδια όπως πέρσι. Τα κριτήρια δεν αλλάζουν» δήλωσε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκ Απόστολος Παπουτσάκης.

Nα σημειωθεί πάντως πως η απόφαση αυτή από την Super League δεν δεσμεύει την ΕΠΟ η οποία μπορεί να πάρει άλλη απόφαση και να ισχύσουν διαφορετικά κριτήρια αδειοδότησης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook