Το μυστήριο με τον Ντε Γκουζμάν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένα 10ημερο πριν το πρώτο ραντεβού της νέας χρονιάς και παρότι αρκετοί περίμεναν την ανακοίνωση παραμονής του Ολλανδού, αυτό δεν έχει συμβεί.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έχουν ειδοποιηθεί να βρίσκονται στο Ηράκλειο στις 28 Ιουνίου και πλέον άπαντες διανύουν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους. Παρότι είμαστε 10 ημέρες πριν την “σέντρα” της νέας χρονιάς και ενώ έκλεισε αρκετά νωρίς η υπόθεση παραμονής του Αντίλ Ναμπί, δεν υπάρχουν νεότερα από εκείνη του Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν. Πρακτικά αυτήν την στιγμή είμαστε στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων και ενώ θεωρητικά φαινόταν πως οι ανακοινώσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Ολλανδού δεν θα αργούσαν, φτάσαμε ένα δεκαήμερο πριν την έναρξη της πρώτης συγκέντρωσης και τα νέα αγνοούνται για το που βρίσκεται η πορεία των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί δεν είναι και λίγα. Προφανώς και βρισκόμαστε ακόμα σε φάση συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές ειδάλλως θα είχαν βγει οι ανακοινώσεις από την πλευρά της ΠΑΕ. Το γιατί η υπόθεση του Ντε Γκουζμάν δεν κλείνει είναι κάτι που το γνωρίζουν στον ΟΦΗ. Όμως όταν φτάνουμε στις 17 Ιουνίου και η υπόθεση της παραμονής του Ντε Γκουζμάν δεν έχει κλείσει τότε, αυτονόητα, οι σκέψεις όλων πάει στο ότι κάπου κολλάει η ιστορία ώστε να μην έχουν υπάρξει ανακοινώσεις μέχρι τώρα.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι οι συζητήσεις δεν έχουν πάει όπως θα τα περίμεναν στον ΟΦΗ ή διαφορετικά όπως φαινόταν αρχικά η υπόθεση παραμονής του Ντε Γκουζμάν δεν ήταν τόσο εύκολη όσο θεωρούνται για ορισμένους. Δεδομένα πάντως έχει παρατηρηθεί καθυστέρηση στο οριστικό κλείσιμο της υπόθεσης ειδάλλως θα υπήρχαν κάποια θετικά δείγματα γραφής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook