Στα “ραντάρ” του ΟΦΗ ο Αργεντινός φορ Λούκας Mελάνο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πηγές του Gentikoule από την Αργεντινή ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού της Σαν Λορέντζο Λούκας Μελάνο.

Μπορεί από τον ΟΦΗ να μην διαρρέεται τίποτα απολύτως για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του και ενίοτε να διαψεύδονται και δημοσιεύματα, κάτι που κάποιες φορές γίνεται και για λόγους τακτικής, όμως αυτό δεν σημαίνει πως στο ΒΑΚ δεν έχουν ξεκινήσει τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό εδώ και αρκετό καιρό αφού όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν σκοπός είναι να ενισχυθεί η ομάδα σε όλες τις γραμμές.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Gentikoule από την Αργεντινή, ο ΟΦΗ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 28χρονο (1/3/1993) επιθετικό της Σαν Λορέντζο Λούκας Μελάνο με την υπόθεση να βρίσκεται στα σπάργανα της. Ο ΟΦΗ, όπως αναφέρουν πηγές του Gentikoule από την Αργεντινή, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Λούκας Μελάνο που μπορεί την προηγούμενη σεζόν να πήρε μεταγραφή από την Τακουμάν για την Σαν Λορέντζο ωστόσο δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν και ήδη οι Αργεντινοί ψάχνουν τρόπο να τον παραχωρήσουν δανεικό μιας και τον Φλεβάρη του 2021 υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΟΦΗ έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του προς την Σαν Λορέντζο για την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα άκρα της.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια με την φανέλα της Σαν Λορέντζο ενώ έχει αγωνιστεί στο MLS με τους Portland Timbers. Η καλύτερη περίοδο της καριέρας του ήταν με την φανέλα της Λανούς όπου πέτυχε 11 γκολ ενώ αγωνίζεται τόσο πίσω από τον επιθετικό όσο και ως δεξί εξτρέμ όπου σε αυτήν την θέση μετράει 5 γκολ και 10 ασίστ. Γενικά πρόκειται για μια περίπτωση που τα χαρακτηριστικά της θυμίζουν τόσο εκείνη του Μεγιάδο, όσο και του Σολίς που αποκτήθηκαν ως δανεικοί και στην συνέχεια υπήρχε οψιόν αγοράς από την πλευρά του ΟΦΗ.

Πρόκειται για μια υπόθεση που αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο με το επεκφρασμένο ενδιαφέρον του ΟΦΗ προς την ομάδα που ανήκει ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως δεν πρόκειται για μια φθηνή επιλογή καθώς πηγές από την Αργεντινή κάνουν λόγο για ένα ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο που έχει με την Σαν Λορέντζο που ωστόσο μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή καθώς οι Αργεντινοί θέλουν να τον παραχωρήσουν δανεικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook