Η άλλη (θετική) πλευρά των απουσιών λόγω καρτών

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας δίχως 6 ποδοσφαιριστές που λόγω καρτών θα μείνουν εκτός από την αναμέτρηση του Σαββάτου. Παρ’ όλα αυτά και εν όψει του αγώνα κυπέλλου με τον Παναιτωλικό υπάρχει και μια θετική πλευρά που αναδεικνύεται.

Πέραν του Ερόλ Μπουλούτ που πλέον δεν υπολογίζεται από τον Αναστόπουλο, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι βασικοί και 11αδατοι οπότε οι “ανάσες” που θα πάρουν στον αγώνα με τους Δραμινούς θα είναι χρήσιμες για το παιχνίδι κυπέλλου στο Αγρίνιο. Οι Κάρολ, Γεωργίου, Σίσιτς, Κάλαϊτζιτς, Μάντζιος θα τεθούν στην διάθεση του προπονητή τους για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναιτωλικό όπου βέβαια ο στόχος είναι ξεκάθαρος και μοναδικός: Η πρόκριση στους “8” του κυπέλλου Ελλάδας.

Ένα παιχνίδι που θα κρύβει και μια ιδιαιτερότητα που ενδεχομένως να παίξει ρόλο στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Ότι το παιχνίδι θα γίνει με τις δύο ομάδες να γνωρίζουν τον αντίπαλο τους μιας και η κλήρωση θα γίνει μια ημέρα νωρίτερα. Γιατί, αναμφίβολα διαφορετικά παίζεις όταν γνωρίζεις ότι θα παίξεις εντός με την Κέρκυρα ή τον Αστέρα Τρίπολης και διαφορετικά με τον Ολυμπιακό εκτός…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook