Κρίσιμο ΔΣ στην Σούπερ Λιγκ με άμεσο ενδιαφερόμενο τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αρκετά κρίσιμη και σημαντική είναι η συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λιγκ και η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στις 2.00 με τον Βασίλη Ξημέρη να δίνει το παρόν στο κτίριο της οδού Αστροναυτών.

Όπως γράψαμε χθες το μεσημέρι, ο προεδρεύων την ΔΕ της ΠΑΕ θα εκπροσωπήσει τον σύλλογο στην Λίγκα όπου ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι και οι προϋποθέσεις που απαιτούνται για την αδειοδότηση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η θέση του ΟΦΗ είναι ότι αν υπάρχουν ομάδες που δεν διαθέτουν αυτές τις προϋποθέσεις τότε να τιμωρούνται με κυρώσεις που θα επηρεάζουν τον σχεδιασμό τους και όχι με υποβιβασμό όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Μάλιστα, την θέση του ΟΦΗ είχε αναπτύξει και ο Ντίνος Μανταδάκης που είχε εκπροσωπήσει την ομάδα σε σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί στην ΕΠΟ μεταξύ στελεχών της Ομοσπονδίας και εκπροσώπων της Σούπερ Λιγκ.

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Βασίλης Ξημέρης θα έχει αρκετή δουλειά στο σημερινό ΔΣ της Σούπερ Λιγκ όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθεί το θέμα της χορηγίας από τον ΟΠΑΠ καθώς και τα χρήματα που κάνει να πάρουν οι ομάδες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook