«Ενεργοποιήθηκε» ο Γιάννης Κουράκης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΦΗ να ξεκινάει την Παρασκευή, ενεργοποιήθηκε ο Γιάννης Κουράκης με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ξεκίνησε τηλεφωνήματα προς επιχειρηματίες του Ηρακλείου ώστε να συμβάλουν στην προσπάθεια που γίνεται.

Tα πρώτα μηνύματα που έχουν πάρει οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι θετικά και αυτό οφείλεται και στις προσπάθειες του δημάρχου Ηρακλείου που στην συνάντηση της Δευτέρας τόνισε στα μέλη της ΔΕ ότι θα βοηθήσει με τις ενέργειες του. Ασφαλώς και στον ΟΦΗ γνωρίζουν ότι η θεωρία από την πράξη απέχει αρκετά ωστόσο αυτό οι μέχρι τώρα ενδείξεις δεν κρύβουν μια αισιοδοξία και θετική αύρα που έχει δημιουργηθεί.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Γιάννης Κουράκης έχει ξεκινήσει έναν κύκλο τηλεφωνημάτων σε επιχειρηματίες του Ηρακλείου ζητώντας τους να συμβάλουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και η οποία ξεκινάει την Παρασκευή. Όπως τονίζει ο ίδιος ο δήμαρχος, αυτή η διαδικασία είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς μέσα από τις ενέργειες που θα γίνουν και την πιθανή εισροή χρημάτων, ο ΟΦΗ θα μπορέσει να πάρει μια μεγάλη ανάσα και παράλληλα θα ξεκινήσει τον “φάκελο αδειοδότηση” ώστε να έχουν τακτοποιηθεί όλες οι εκκρεμότητες μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Και γίνεται κατανοητό ότι εφόσον η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου – ύψους 2,04 εκ. ευρώ – καλυφθεί σε μεγάλο ποσοστό τότε ο ΟΦΗ θα μπορεί να βγάλει την χρονιά χωρίς να υπάρχει ο φόβος του οικονομικού κραχ ενώ παράλληλα θα ξεπεραστεί και ο κίνδυνος της αδειοδότησης. Οι προσπάθειες που γίνονται από την πλευρά του Γιάννη Κουράκη κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση και μένει να φανεί αν θα υπάρξουν σοβαρά αποτελέσματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook