Pics | Εδώ θα χτιστεί ο ΟΦΗ του 2022

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το Gentikoule σας παρουσιάζει τα δύο ξενοδοχεία που θα καταλύσει η αποστολή του ΟΦΗ στην Ολλανδία.

Ρεπορτάζ | Πάνος Κατσαρός

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες το πλήρες πρόγραμμα της προετοιμασίας της στην Ολλανδία, εκεί όπου θα δώσει δυνατά φιλικά παιχνίδια με ομάδες της χώρας. Η ομάδα θα ταξιδέψει στην Ολλανδία στις 11 Ιουλίου και θα επιστρέψει στις 31 του ίδιου μήνα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην χώρα της τουλίπας, η αποστολή της ομάδας του Ηρακλείου θα μείνει σε δύο διαφορετικά ξενοδοχεία. Το Gentikoule έψαξε και σας παρουσιάζει το ξενοχοδείο «Bilderberg», στο οποίο θα μείνει η αποστολή κατά τη διαμονή της στο Oosterbeek, αλλά και το ξενοδοχείο «Fletcher» στην περιοχή Mill.

Bilderberg

Ξεκινώντας με το Bilderberg, στο οποίο ο ΟΦΗ θα μείνει μεταξύ 11 και 20 Ιουλίου, μπορούμε να δούμε πως η ομάδα έχει κάνει μία επιλογή Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, λόγω των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι 4 αστέρων και βρίσκεται κοντά στην περιοχή του Arnhem. Περιλαμβάνει πισίνες, ειδικά δωμάτια με σάουνα, αλλά και γυμναστήριο, κάτι το οποίο σημαίνει πως αρκετές ημέρες οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις.

Δείτε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο:

Fletcher

Στο Fletcher η αποστολή θα μείνει για το διάστημα 20 με 31 Ιουλίου, πριν δώσει τα τελευταία τέσσερα από τα έξι προγραμματισμένα φιλικά. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή Mill και είναι επίσης 4 αστέρων. Είναι ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία της περιοχής για ομάδες, καθώς οι εγκαταστάσεις του είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται. Μεταξύ άλλων, στο “Wellness-Hotel Brabant-Mill” -όπως είναι η πλήρης ονομασία του-, οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ποδήλατα, να γυμναστούν στις εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν γήπεδα για πολλά διαφορετικά αθλήματα, αλλά και να κάνουν και την απαραίτητη αποθεραπεία μετά από την προπόνηση και τα φιλικά που θα δώσουν στοςυ ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Δείτε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook