Νάστος στον Athletic: “Υπήρχε μεγάλη αρνητική ενέργεια προς τον ΟΦΗ, ο Νιόπλιας είναι ο κατάλληλος άνθρωπος”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ανέστης Νάστος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον φετινό ΟΦΗ, το Νίκο Νιόπλια αλλά και για το δικό του μέλλον μετά την τρίτη άνοδο μέσα σε πέντε χρόνια που πέτυχε σε προσωπικό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανέστης Νάστος στον Athletic Radio 104,2

Για την τρίτη άνοδο μέσα σε πέντε χρόνια: “Η Ραπίντ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ρουμανίας. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και πήραμε την άνοδο. Η ομάδα έχει μεγάλη πίεση, πολύ κόσμο”.

Για την παρουσία του στην Ραπίντ: “Εντάξει, δεν ήταν εύκολο απλά έψαχνα να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα με πίεση, να κρίνεσαι κάθε μέρα, ήταν κάτι που ήθελα να συνεχίσω να το ζω. Μου έγινε πρόταση, παρότι η ομάδα ήταν στην δεύτερη κατηγορία και ήθελα να το ζήσω και να πετύχουμε την άνοδο μετά από 7 χρόνια. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, τώρα είμαι σε μια διαδικασία με τον μάνατζερ μου, κοιτάζουμε και κάτι άλλο αλλά νομίζω πως θα συνεχίσω”.

Για τον φετινό ΟΦΗ: “Όταν είχα ελεύθερο χρόνο, έβλεπα την ομάδα και ήταν μια δύσκολη χρονιά από πολλές απόψεις. Σίγουρα όπως τελείωσε η προηγούμενη σεζόν, με τις δυσκολίες λόγω του κορονοϊού και το σκηνικό ήταν εντελώς διαφορετικό σε σύγκριση με το καλοκαίρι που ζήσαμε στην Ολλανδία. Σίγουρα υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί που επηρέασαν την ομάδα και κατά την γνώμη μου υπήρξε μεγάλη αρνητική ενέργεια προς τους παίκτες, την διοίκηση, το τεχνικό τιμ. Πιστέψτε με, οι ποδοσφαιριστές είναι οι ίδιοι που θυμώνουν και στενοχωριούνται περισσότερο από όλους τους άλλους. Εγώ προσωπικά, αν έχει κάποια σημασία, δεν φοβήθηκα καθόλου και ήμουν σίγουρος πως θα τα καταφέρει”.

Για το τι πήγε λάθος: “Αν η ομάδα καταφέρει να ταξιδέψει στο εξωτερικό, σίγουρα θα υπάρχει ένας βασικός κορμός γιατί μην ξεχνάμε πως πέρυσι έφυγαν αρκετά παιδιά, υπήρξε ένα μεταβατικό στάδιο και θα είναι πολύ πιο εύκολο να διαχειριστούν τις καταστάσεις. Σαν φίλαθλος του ΟΦΗ πιστεύω πως η ομάδα δεν θα βρεθεί ξανά σε αυτό το σημείο”.

Για το Νίκο Νιόπλια: “Εγώ τον λέω ακόμα κόουτς, πέραν του ότι συνεργαστήκαμε μαζί. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και εξαιρετικός προπονητής. Πιστεύω πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη νέα χρονιά ώστε να φτιάξουν μαζί μια ανταγωνιστική ομάδα. Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Όλη την μέρα είναι στο γήπεδο και αν δεν είναι εκεί μέσα, βρίσκεται μπροστά σε μια οθόνη και παρακολουθεί. Είναι μεγάλη τιμή για τον ΟΦΗ να έχει προπονητή αυτόν τον άνθρωπο και τιμή για τον ίδιο που βρίσκεται σε αυτήν την θέση”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook