Εκτός πλάνων ο Φερέιρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν με τον Βραζιλιάνο να είναι εκτός πλάνων για τη νέα χρονιά.

Ο σχεδιασμός του ΟΦΗ για την επόμενη σεζόν είναι σε πλήρη εξέλιξη και μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει βγει τίποτα προς τα έξω όμως είναι δεδομένο πως οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους. Στα πλαίσια του σχεδιασμού για την επόμενη σεζόν είναι και οι αποχωρήσεις, αριθμός που βάσει του ρόστερ θα είναι σημαντικός και ένας εξ’ αυτών που πρόκειται να αποχωρήσει είναι και ο Φερέιρα. Ο Βραζιλιάνος που αποτελεί σκιά του εαυτού του, παρά τις ευκαιρίες που του δόθηκαν μέσα στην σεζόν, δεν έχει καταφέρει σε καμία περίπτωση να δείξει αυτά που περίμεναν στον ΟΦΗ και ήδη από τον περασμένο Γενάρη υπήρχε σκοπός να αποχωρήσει δανεικός ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Κάτι που δεν συνέβη αφενός γιατί δεν υπήρχαν ενδιαφερόμενοι και αφετέρου γιατί το ρόστερ του ΟΦΗ αποψιλώθηκε από τους τραυματισμούς με αποτέλεσμα να χρειαστεί ο κάθε ποδοσφαιριστής – έστω και αν αυτό δεν συνέβη στην περίπτωση του Φερέιρα που λόγω τραυματισμών δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Σκοπός του ΟΦΗ, μιας και ο Βραζιλιάνος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023, είναι να παραχωρηθεί δανεικός – χωρίς να αποκλείεται το σενάριο λύσης του συμβολαίου του – ώστε να βρεθεί σε μια ομάδα που θα βρει χώρο για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Το σίγουρο είναι πως ο Φερέιρα είναι εκτός πλάνων για την επόμενη σεζόν, είναι μια από τις περιπτώσεις που στον ΟΦΗ θα προσπαθήσουν να κλείσουν πριν η αποστολή αποχωρήσει για το εξωτερικό μιας και δεν φαίνεται ότι ο Βραζιλιάνος θα βρίσκεται εντός των παικτών που θα αναχωρήσουν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου για την Ολλανδία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook