Ο ΟΦΗ τιμάει την μεγάλη βραδιά του ’87 με ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί τηλεοπτικά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

34 χρόνια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΟΦΗ προχώρησε στην δημιουργία εντός τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ με γυρίσματα στο Ολυμπιακό Στάδιο, την Κρήτη με 27 μαρτυρίες της μεγαλύτερης βραδιάς στην ιστορία του ΟΦΗ. Δείτε το teaser trailer.

Κάτω από άκρα μυστικότητα, η ΠΑΕ ΟΦΗ έκανε γνωστό πως 34 χρόνια μετά την μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του ΟΦΗ, την 21η Ιουνίου 1987 όταν και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας, δημιούργησε ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί τηλεοπτικά για να το παρακολουθήσει ο κόσμος της ομάδας. Στο τρέιλερ που θα προβληθεί στις 21 Ιουνίου μιλούν 27 άνθρωποι που έζησαν τον τελικό (ποδοσφαιριστές, παράγοντες, δημοσιογράφοι, φίλαθλοι και άλλοι), με πλάνα της εποχής, αλλά και του σήμερα.

Στις 21 Ιουνίου ο ΟΦΗ θα διοργανώσει μια εκδήλωση (οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μέσα στις επόμενες ημέρες) όπου θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ. Θα αποτελέσει την πρώτη προβολή ενώ θα ακολουθήσει και τηλεοπτική προκειμένου να μπορέσει να το δει άμεσα ο κόσμος του ΟΦΗ. Λόγω των περιορισμών που ισχύουν για τον Covid-19, η εκδήλωση που θα γίνει στις 21/6 δεν θα είναι ανοιχτή για το κοινό, αλλά θα δοθούν προσκλήσεις για την είσοδο στον χώρο. Προσκεκλημένοι θα είναι ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ομάδας του 1987, το νυν ποδοσφαιρικό τμήμα, οι χορηγοί της ομάδας, εκπρόσωποι από την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς και ένας αριθμός φιλάθλων στους οποίους θα δοθούν προσκλήσεις μέσω διαγωνισμού που θα ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook