Πετρόπουλος στον Athletic: “Ο Νιόπλιας ασχολείται με το ποδόσφαιρο όλο το 24ωρο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αντώνης Πετρόπουλος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Νίκο Νιόπλια πλέκοντας το εγκώμιο του τεχνικού του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Πετρόπουλος στον Athletic Radio 104,2

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Νιόπλια: “Είναι ένας άνθρωπος που τον γνωρίζω από μικρό παιδί, εξαιρετικός άνθρωπος και δεν είναι τυχαίο πως όπου έχει εργαστεί έχει δείξει την αξία του. Τον ξέρω προσωπικά από μικρή ηλικία, από τότε που τον είχα προπονητή στις εθνικές νέων και ελπίδων και μετέπειτα στον Παναθηναϊκό. Ήμουν σίγουρος πως θα καταφέρει να σώσει την ομάδα και να παρουσιάσει στο γήπεδο ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο. Όμως επειδή στο ποδόσφαιρο ξεχνάμε πολύ γρήγορα δεν πρέπει να ξεχνάμε και την παρουσία του Γιώργου Σίμου και πόσο πολύ βοήθησε τον ΟΦΗ”.

Για τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Νίκο Νιόπλια: “Από εκείνη την εποχή, μιλάμε για πριν από 15 χρόνια, ήταν ένας άνθρωπος που γνώριζε σχεδόν όλους τους παίκτες και μάλιστα πολύ μικρής ηλικίας, από τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και το ελληνικό. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να μαθαίνει καθημερινά για το ποδόσφαιρο και πραγματικά αυτό που συμβαίνει είναι κάτι εκπληκτικό. Έχει ανακαλύψει πολλούς ποδοσφαιριστές και τους έχει βοηθήσει να κάνουν μεγάλη καριέρα”.

Για τον ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό τιμ ανθρώπων του ποδοσφαίρου που αγαπούν το άθλημα και την ομάδα. Είναι ένα με τους παίκτες, επειδή μαθαίνω αρκετά για το ποδοσφαιρικό τμήμα, βρίσκονται δίπλα τους και βέβαια αυτό δεν προκαλεί εντύπωση όταν μιλάμε για τον Γιάννη και τον Γιώργο Σαμαρά. Ο ΟΦΗ μέρα με την μέρα, εξάμηνο με εξάμηνο, μαθαίνει, βελτιώνεται και μεγαλώνει συνεχώς. Αυτό είναι βέβαιο και χρειάζεται υπομονή από όλους και εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ομάδα”.

Για το τι πρέπει να κάνουν στον ΟΦΗ ώστε να μην επαναληφθεί ανάλογη χρονιά: “Ο ΟΦΗ έχει ανθρώπους που γνωρίζουν καλύτερα από μένα τι κινήσεις πρέπει να γίνουν ώστε να βελτιωθούν και να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν. Το τι μεταγραφές πρέπει να γίνουν, είναι πράγματα που τα ξέρει ο προπονητής, οι υπόλοιποι άνθρωποι του ΟΦΗ και είμαι βέβαιος πως ο Νιόπλιας ότι υλικό έχει στην διάθεση του θα το βελτιώσει, θα του δώσει μεγαλύτερη αξία. Είναι προπονητής που βελτιώνει τους παίκτες του, τους κάνει καλύτερους και εμένα προσωπικά με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου. Είναι πολύ βασικό για έναν προπονητή να έχει παίκτες που να παίζουν για εκείνον και αυτό είναι κάτι που το είχε πάντα ο Νίκος Νιόπλιας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook