Ανεβαίνει Αθήνα ο Γιάννης Σαμαράς – τρέχουν οι εξελίξεις στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule ο Διευθυντής ποδοσφαίρου του ΟΦΗ αναμένεται να ταξιδέψει για την Αθήνα όπου μέσα στο επόμενο 10ημερο έπονται εξελίξεις σε όλα τα ανοικτά θέματα της ομάδας.

Με την έλευση του Ιουνίου ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα χρονιά αφού στα τέλη του μήνα πρόκειται να συγκεντρωθούν για πρώτη φορά οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία. Με το ρόστερ του ΟΦΗ να μην έχει πάρει ακόμα την τελική του μορφή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και με δεδομένη την πολύ δουλειά που υπάρχει (κυρίως στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων), ο δρόμος είναι μακρύς.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, o Γιάννης Σαμαράς πρόκειται να αποχωρήσει από το Ηράκλειο και θα στρατοπεδεύσει στην Αθήνα για το επόμενο 10ημερο με μοναδικό σκοπό να τρέξουν υποθέσεις που αφορούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΟΦΗ ενώ ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου θα έχει μια σειρά από επαφές για ζητήματα της ομάδας. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και κατά την διάρκεια της παραμονής του Γιάννη Σαμαρά στην Αθήνα δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις και σε ζητήματα που αφορούν την στελέχωση του τεχνικού τιμ αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως και σε αυτό το θέμα έχουν σημειωθεί εξελίξεις και θα υπάρξουν ανακοινώσεις μόλις πάρει την τελική του μορφή, σε ότι έχει να κάνει με τους συνεργάτες του Νίκου Νιόπλια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook