Pic | ΑΥΤΟ είναι το νέο “Βαρδινογιάννειο”: Ενοποιούνται δύο γήπεδα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ανακοίνωση της δημοπράτησης του έργου από την Περιφέρεια φέρνει στο φως για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ το νέο “Βαρδινογιάννειο” και πως αλλάζει ριζικά η μορφή του.

Το Gentikoule ήταν το πρώτο μέσο που νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής γνωστοποίησε την ανακοίνωση της Περιφέρειας Κρήτης και μέσα στην δημοπράτηση του έργου υπάρχει, για πρώτη φορά, το σχέδιο για την μετάλλαξη του ΒΑΚ. Όπως θα δείτε στο παρακάτω σχέδιο, που είναι δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας, αποτυπώνεται πλήρως η μεγάλη αλλαγή που συντελείται στο αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ.

Στο σχέδιο που δημοσιεύεται από την Περιφέρεια Κρήτης, δεν υπάρχει βεβαίως το πρώτο γήπεδο που χρηματοδοτείται αποκλειστικά από την ΠΑΕ ΟΦΗ και τον Μιχάλη Μπούση, παρά μόνο τα άλλα δύο γήπεδα. Τα δύο γήπεδα θα αλλάξουν ριζικά μορφή με το κόστος των εργασιών να ανέρχεται στις 990.000 ευρώ και προέρχεται από το κονδύλι που εκταμιεύτηκε από την Περιφέρεια Κρήτης. Όπως βλέπετε στο σχέδιο, πρόκειται να ενοποιηθούν το δεύτερο με το τρίτο γήπεδο και θα κατασκευαστεί ένα κανονικών διαστάσεων και θα είναι με φυσικό χορτάρι. Το τρίτο γήπεδο που βρίσκεται μπροστά από το κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΚ θα γίνει με πλαστικό τάπητα προκειμένου να φιλοξενεί τις προπονήσεις των τμημάτων υποδομής και θα γίνει κανονικών διαστάσεων.

Παράλληλα μέσα από το παρακάτω σχέδιο αποκαλύπτονται και οι μεγάλες αλλαγές που συντελούνται στο “Βαρδινογιάννειο” αφού ο δρόμος που υπάρχει μέχρι τώρα, πρόκειται να κλείσει – δεν θα περνούν οχήματα όπως συμβαίνει μέχρι τώρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook