Φερέιρα: “Ψάχνεται” ο Βραζιλιάνος, “ψάχνεται” και ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Φερέιρα αποτελεί σκιά του εαυτού του τον τελευταίο χρόνο, δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής και το στάτους γύρω από εκείνον είναι να αποχωρήσει δανεικός.

Αναμενόμενα, τέτοια εποχή πριν από δύο χρόνια, ουδείς περίμενε πως θα φτάναμε στον Μάη του 2021 με τον Βραζιλιάνο, που όταν πρωτοεμφανίστηκε με την φανέλα του ΟΦΗ έκανε θραύση, να είναι μεταξύ εξέδρας και πάγκου. Σίγουρα, ο περσινός σοβαρός τραυματισμός του, τον Φλεβάρη του 2020 τον κράτησε αρκετά πίσω ωστόσο και ο ίδιος όταν επέστρεψε στην δράση έδειξε βαρύς, ανέτοιμος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τους συνεχόμενους μυικούς τραυματισμούς που τον κράτησαν εκτός δράσης για σχεδόν ολόκληρη την χρονιά.

Οι μόλις 12 (!) συμμετοχές του στο πρωτάθλημα σε διάρκεια δύο χρόνων – από τον Σεπτέμβρη του 2019 μέχρι και τον Μάη του 2021 είναι ενδεικτικό της ελάχιστης προσφορά του στον ΟΦΗ. Το Gentikoule είχε αποκαλύψει τον περασμένο Γενάρη πως στον ΟΦΗ ψάχνονταν να βρουν ομάδα για να παραχωρηθεί δανεικός ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του ωστόσο η πανδημία και ο λίγος χρόνος για να γίνει αυτό πράξη είχαν ως αποτέλεσμα την παραμονή του 23χρονου Βραζιλιάνου.

Πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως οι προθέσεις και οι σκέψεις του ΟΦΗ γύρω από το μέλλον του Φερέιρα δεν έχουν αλλάξει και επιθυμία είναι να βρεθεί ομάδα ώστε να παραχωρηθεί δανεικός, μιας και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, αλλά και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος επιθυμεί να αλλάξει περιβάλλον ώστε να πάει σε μια ομάδα που θα του δώσει χρόνο συμμετοχής και παράλληλα να αποκτήσει παιχνίδια στα πόδια του – κάτι που δεν συνέβη τον προηγούμενο 1,5 χρόνο για μια σειρά από λόγους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook