Θέμα: Το φλερτ ΟΦΗ – Πασαλίδη ξεκίνησε από τον Απρίλη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

To Gentikoule αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρεις γύρω από την πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ και πως κατάφερε να σφραγίσει την “υπογραφή” του Πασαλίδη από παραμονές του αγώνα με την Λάρισα.

Εν μέσω της μάχης επιβίωσης του ΟΦΗ στα play out οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος ξεκίνησαν τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Δείγμα της πίστης που υπήρχε ότι ο ΟΦΗ θα έβγαινε αλώβητος από την φετινή δοκιμασία και απόδειξη αποτελεί η υπόθεση απόκτησης του Τριαντάφυλου Πασαλίδη. Ο ΟΦΗ μόλις την περασμένη Πέμπτη γνωστοποίησε την συμφωνία του με τον Αστέρα Τρίπολης, δηλαδή πέντε ημέρες μετά την ολοκλήρωση της χρονιάς και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως το φλερτ ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον 25χρονο στόπερ ξεκίνησε από τον περασμένο Απρίλη, δείγμα του πόσο πολύ τον ήθελαν στο Ηράκλειο και να δέσουν με τρία χρόνια συμβολαίου έναν ποδοσφαιριστή που τα τρία προηγούμενα χρόνια μετρούσε 98 συμμετοχές με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης ενώ είχε κληθεί και στην Εθνική ομάδα, παρότι δεν έμελλε να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Μάλιστα στο γραφείο που εκπροσωπεί τον Πασαλίδη, έφτασαν προτάσεις και από άλλες ομάδες της Superleague με τον ίδιο ωστόσο να θέτει ως προτεραιότητα και μοναδική επιλογή του, εκείνη του ΟΦΗ. Άλλωστε γνώριζε και είχε πληροφορηθεί ήδη για το ποδοσφαιρικό περιβάλλον που υπάρχει στον οργανισμό του ΟΦΗ και ο ίδιος γνώριζε καλά πως στο Ηράκλειο υπάρχει ένα υγιές κλίμα που ο ίδιος θα είναι αφοσιωμένος στα ποδοσφαιρικά του καθήκοντα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook