Μετά τον Πασαλίδη εκεί στοχεύει ο ΟΦΗ: Τέρμα, χαφ και ενίσχυση στην επίθεση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την μεταγραφή του 25χρονου στόπερ ο ΟΦΗ στοχεύει στις επόμενες κινήσεις. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Ο ΟΦΗ έκανε “σεφτέ” στις μεταγραφές με την απόκτηση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη και πλέον οι μηχανές παίρνουν μπροστά για τον σχεδιασμό του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Αφού πάρουμε ως δεδομένο το γεγονός πως θα υπάρξουν αρκετές προσθαφαιρέσεις προκειμένου ο αριθμός των παικτών να έρθει εκεί που θέλουν Σαμαράς, Νιόπλιας – δηλαδή 26-27 ποδοσφαιριστές, από τα 31 συμβόλαια που υπήρχαν στον ΟΦΗ πλέον ο αριθμός τους μειώνεται στα 29 καθώς Βαζ, Σολίς δεν πρόκειται να συνεχίσουν στο Ηράκλειο.

Όμως παράλληλα με τον αριθμό των αποχωρήσεων, που τείνει να γίνει διψήφιος, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του club έχει ξεκινήσει ήδη, όπως γίνεται κατανοητό με την άφιξη του Πασαλίδη. Ήδη ο ΟΦΗ έχει βγει στην αγορά για την μεταγραφική του ενίσχυση και κάποιες περιπτώσεις θεωρούνται προχωρημένες ωστόσο από τα μηνύματα που έχουν σταλθεί προς την μανατζερική πιάτσα είναι πως στην ομάδα ψάχνονται σε συγκεκριμένες θέσεις. Θεωρείται βέβαιο πως δεν πρόκειται να υπάρξει η περσινή αναδόμηση του ρόστερ, μιας και ο μεγάλος αριθμός των αποχωρήσεων ήταν επιβεβλημένος, ωστόσο σκοπός είναι να έρθουν παίκτες που θα ανεβάσουν ποιοτικά την ομάδα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, εκεί που έχει στοχεύσει ο ΟΦΗ, αρχικά, είναι σε θέσεις του άξονα αλλά και στα εξτρέμ. Ειδικά στις θέσεις των winger, o ΟΦΗ έχει ελάχιστες επιλογές, ποσοτικά, με τους Στάρτζεον, Τσιλιανίδη – έστω αν ο τελευταίος λογίζεται ως μια μεταγραφή καθώς έχασε σχεδόν όλη την φετινή σεζόν.

Ήδη στην μανατζερική πιάτσα γνωρίζουν πως ο ΟΦΗ ψάχνεται για την θέση του τερματοφύλακα, με τα χαρακτηριστικά του παίκτη πάντως να κάνουν λόγο για παίκτη σε νεαρή ηλικία που θα πλαισιώσει Βάτερμαν, Σωτηρίου, καθώς και κεντρικών χαφ. Ο αριθμός πάντως των παικτών για τους οποίους θα κινηθεί στον άξονα είναι σε άμεση συνάρτηση με το τι θα γίνει με τους Ντε Γκούζμαν, Σακόρ, Ναμπί. Παράλληλα ο ΟΦΗ έχει βγει στην αγορά και για έναν επιθετικό (τουλάχιστον) που θα ενισχύσει την γραμμή κρούσης της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook