Συγκινεί στον Athletic ο Σήφης Κορωνάκης για τον Κώστα Ρεπανάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η οικογένεια του ΟΦΗ έγινε ακόμα φτωχότερη με τον θάνατο του Κώστα Ρεπανάκη και ο Σήφης Κορωνάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 αποκάλυψε πως νόσησε από κορονοϊό: “Πήγε να δει τον ΟΦΗ σε ένα καφενείο και κόλλησε, η αγάπη του για τον ΟΦΗ ήταν ασταμάτητη”.

Η είδηση του θανάτου του Κώστα Ρεπανάκη έχει σκορπίσει το πένθος και την θλίψη σε όλους τους Ομιλίτες. Ένας άνθρωπος που έζησε όλη την ζωή του μέσα στον σύλλογο και που πάντα εξέφραζε ανοικτά την αγάπη του για τον ΟΦΗ. Με παρέμβαση του στον Athletic Radio 104,2 στην εκπομπή του Νίκου Μαρκάκη ο πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων του ΟΦΗ αποκάλυψε μάλιστα πως “ήταν τέτοια η αγάπη του για τον ΟΦΗ που πήγε να δει την ομάδα σε ένα καφενείο και κόλλησε εκεί. Δεν είχε άλλα προβλήματα υγείας, δυστυχώς έφυγε από αυτήν την κωλοαρώστια”.

Ο Σήφης Κορωνάκης συνέχισε λέγοντας πως “ήταν μια ξαφνική είδηση, έφυγε ένας μεγάλος άνθρωπος και μεγάλος παράγοντας. Τον γνώρισα την σεζόν 1976 – 77 και από τότε δεν είχαμε ξαναχωρίσει, ήμασταν μαζί για 40 χρόνια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook