Τα είπαν με τους οργανωμένους μέλη της διοικούσας επιτροπής

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Συνάντηση με εκπροσώπους των Snakes και των Κρητών είχαν το βράδυ της Δευτέρας μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα της ομάδας, η είσοδος των “τζαμπατζήδων” στο γηπέδων, ενώ παράλληλα ζητήθηκε από τους οργανωμένους το “άνοιγμα” της Θύρας 6.  

Στις συνάντηση που έγινε χθες το βράδυ από πλευράς της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ήταν οι Αντώνης Κουτάντος και οι Γιώργος Χναράκης και Βαγγέλης Αποστολάκης.

Οι εκπρόσωποι των οργανωμένων ζήτησαν από τους ανθρώπους του ΟΦΗ να επιμείνει στο θέμα που έχει προκύψει με την θύρα 6 και να ζητήσει από την αστυνομία ν’ ανοίξει στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια. Άλλωστε σε μια τέτοια περίπτωση μόνο οφέλη μπορούν να προκύψουν καθώς δεν θα υπάρχει ένα άδειο κομμάτι στην εξέδρα ενώ σε ενδεχόμενο που εκδοθούν και εισιτήρια (υπάρχει σκέψη σε ενδεχόμενο άρνησης της αστυνομίας για άνοιγμα της θύρας 6 ο ΟΦΗ να προτείνει να κάθονται εκεί παιδιά από τις ακαδημίες) θα υπάρχουν και οικονομικά οφέλη για την ΠΑΕ.

Ακόμα στην συνάντηση συζητήθηκε και το θέμα των “τζαμπατζήδων” οι οποίοι μπαίνουν στο γήπεδο χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο κάτι που βέβαια προκαλεί ζημιά στα ταμεία της ΠΑΕ. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ φαίνεται να πρότειναν στους οργανωμένους να υπάρχει κάτι σαν “εποπτεία” και σε κάθε θύρα να υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία θα βοηθάνε ώστε να μην επιτρέπεται η είσοδος των μη εχόντων εισιτήριο.

Επίσης τα μέλη της διοικούσας επιτροπής ενημέρωσαν τους οργανωμένους για τα προβλήματα που υπάρχουν στην ΠΑΕ, με τους οπαδούς του ΟΦΗ να εκφράζουν την στήριξη τους προς την ομάδα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook