Σακόρ: “Θέλω να μείνω στον ΟΦΗ, είμαστε σε συζητήσεις με την ομάδα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την επιθυμία του να συνεχίσει να φοράει την φανέλα του ΟΦΗ εξέφρασε ο Νορβηγός μέσος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 κάνοντας τον απολογισμό της φετινής περιόδου.

Οι πιο σημαντικές αναφορές του Βαγιέμπαχ Σακόρ στον Athletic Radio 104,2:

Για το πως αν σκέφτεται τις διακοπές του μετά από μια κουραστική σεζόν: ” Ναι, ήδη ανυπομονώ να ξεκινήσω τις διακοπές μου η αλήθεια είναι πως ήταν μια κουραστική σεζόν και όλοι έχουν ανάγκη από ξεκούραση”.

Για την χρονιά που είχε διαφορετική τροπή λόγω της πανδημίας: “Ναι, αλήθεια είναι αυτό. Ήταν κάτι πολύ δύσκολο για όλους τους επαγγελματίες αθλητές και ειδικά για μένα γιατί είχα και έναν τραυματισμό που δυστυχώς με άφησε εκτός για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα”

Για τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός δράσης για τρεις μήνες: “Πάντα ένας τραυματισμός είναι δύσκολος όμως αυτά είναι μέσα στον αθλητισμό. Σε περιπτώσεις τραυματισμών έχει μεγάλη σημασία να νιώθεις έτοιμος πνευματικά και να πιστεύεις στον εαυτό σου. Είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου όλο αυτό το διάστημα, δούλεψα πάρα πολύ και πίστευα από την αρχή πως θα γυρίσω πίσω και θα είμαι καλύτερος”.

Για το τι πήγε λάθος στον φετινό ΟΦΗ και από την έξοδο στην Ευρώπη έφτασε λίγο πριν τον υποβιβασμό: “Το ποδόσφαιρο είναι ένα απρόβλεπτο άθλημα, αν δείτε τα στατιστικά που προκύπτουν ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα με τους περισσότερους τραυματισμούς από κάθε άλλη στο πρωτάθλημα. Για εμένα αυτός ήταν ο πιο σοβαρός λόγος που η ομάδα είχε αυτήν την πορεία και αν θυμηθείτε την περσινή σεζόν ο ΟΦΗ είχε ελάχιστους τραυματισμούς, όλο το γκρουπ ήταν μαζί ενώ αυτό δεν συνέβη φέτος”.

Για το τι άλλαξε στον ΟΦΗ μετά την αλλαγή προπονητή: “Πιστεύω πως το μεγαλύτερο κίνητρο όλων μας ήταν ότι κανείς δεν ήθελε η ομάδα να υποβιβαστεί. Κανένας δεν ήθελε να δει τον ΟΦΗ στην δεύτερη κατηγορία και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόδοση όλων των παικτών”.

Για το ότι οι οπαδοί του ΟΦΗ ισχυρίζονται πως στα play out έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις του με την ομάδα: “Ένιωθα καλά, δούλεψα αρκετά κατά την διάρκεια που αντιμετώπισα το πρόβλημα τραυματισμού και πίστευα ότι θα γυρίσω πιο δυνατός. Έχω να δώσω ακόμα πολλά τα επόμενα χρόνια”.

Για το αν τα λόγια του δείχνουν ότι θα συνεχίσει στον ΟΦΗ: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΟΦΗ, θέλω να συνεχίσω στην ομάδα, μου ταιριάζει το προφίλ της ομάδας, το αγωνιστικό πρότζεκτ θέλω να μείνω στην ομάδα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από όλα όσα έχω συναντήσει στο club, με την πρόοδο του σε όλα τα επίπεδα και θέλω να μείνω, είμαστε σε συζητήσεις με τον ΟΦΗ”.

Για το πως ένιωθαν που έπαιζαν σε ένα άδειο γήπεδο: “Μας έλειψε αυτό το πάθος, η δύναμη και η στήριξη τους προς εμάς. Το πάθος τους είναι μεγάλο, να παίζουμε μπροστά σε έναν παθιασμένο λαό που μας υποστήριζε πάντα και σε κάθε παιχνίδι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook