Ο Ναμπί, ο ΟΦΗ και οι προτάσεις από Ελλάδα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η υπόθεση ανανέωσης του Άγγλου μέσου βρίσκεται στο τραπέζι και τα πάντα είναι ανοικτά σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή του στον ΟΦΗ. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Ο Αντίλ Ναμπί ήταν ένας εκ των μεγάλων άτυχων του φετινού ΟΦΗ καθώς έχασε όλη την σεζόν λόγω της ρήξης χιαστών που υπέστη τον περασμένο Οκτώβρη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Η κουβέντα για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του άνοιξε από πολύ νωρίς, από τον περασμένο Δεκέμβρη καθώς στον ΟΦΗ ήθελαν να στηρίξουν ψυχολογικά (και ορθώς) τον έμπειρο μέσο που γνώρισε έναν σοβαρό τραυματισμό και ενώ είχε ξεκινήσει να ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Οι επαφές ανάμεσα στον ΟΦΗ και την πλευρά του Ναμπί εντάθηκαν το τελευταίο 20ημερο ενώ επρόκειτο να έρθει στο Ηράκλειο ο εκπρόσωπος του προκειμένου να συζητήσει από κοντά με τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος ωστόσο η άφιξη του αναβλήθηκε. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, στον Αντίλ Ναμπί έχει κατατεθεί πρόταση ανανέωσης μέχρι το 2022 ωστόσο ο ίδιος ο Άγγλος μέσος έχει δεχτεί δύο κρούσεις με αξιόπιστες πηγές να αναφέρουν πως η μια πρόκειται από ελληνική ομάδα με αποτέλεσμα η υπόθεση να πηγαίνει, χρονικά, πίσω. Αυτήν την ώρα τα πάντα πρέπει να θεωρούνται ανοικτά σε ότι έχει να κάνει με τις πιθανότητες παραμονής του στον ΟΦΗ, είτε μείνει – είτε φύγει, και όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο επόμενο 10ημερο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook