Η μεταγραφή Πασαλίδη φέρνει αποχωρήσεις στο κέντρο της άμυνας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την επικείμενη μεταγραφή του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη δημιουργείται υπεραρυθμία στο κέντρο της άμυνας και πλέον είναι δεδομένο πως θα προκύψουν παραπάνω από μια αποχωρήσεις.

Ο 25χρονος στόπερ πιάνει άγκυρα στο Ηράκλειο, μετά την συμφωνία του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης, για την μεταγραφή του από την ομάδα της Αρκαδίας και πλέον με την δική του προσθήκη γίνονται έξι οι παίκτες που αγωνίζονται ως κεντρικοί αμυντικοί. Εξ’ αυτών, ουδείς μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και όλοι δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ. Ωστόσο είναι προφανές πως δεν θα μείνουν όλοι στο ρόστερ του ΟΦΗ και την επόμενη σεζόν αφού ποσοτικά ο αριθμός (έξι) είναι μεγάλος.

Με τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη οι στόπερ του ΟΦΗ είναι οι εξής έξι: Βούρος, Διαμαντής, Βαφέας, Γιαννούλης, Σελίμοβιτς, Πασαλίδης. Κάτι που σημαίνει πλέον ως δεδομένο ότι θα αποχωρήσουν ένας με δύο – δίχως ωστόσο να μπορεί να ειπωθεί κάτι με σιγουριά. Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης δεν το… κουνάνε από το ρόστερ του ΟΦΗ με εκείνους που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου να είναι οι Σελίμοβιτς, Βαφέας. Εκτός και αν στον ΟΦΗ αποφασίσουν να πορευτούν με πέντε στόπερ τη νέα χρονιά (συνολικά στο ρόστερ) και προκύψει τότε μια αποχώρηση και όχι δύο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook