Νέιρα: «Και να είχα πρόταση δεν θα έφευγα από τον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο μέσος του ΟΦΗ σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε πως δεν θα ήθελε να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ, ακόμα και εάν είχε πρόταση από άλλη ελληνική ομάδα.

Ο Χουάν Νέιρα φιλοξενήθηκε στον σταθμό της Θεσσαλονίκης “Metropolis 95,5”, εκεί όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι δεν είχε πρόταση από άλλη ελληνική ομάδα, αλλά και να είχε, θα έμενε στον ΟΦΗ. Ο Αργεντινός μίλησε επίσης για το ελληνική πρωτάθλημα και τη φετινή σεζόν, στην οποία ο ΟΦΗ κατάφερε στο φινάλε να παραμείνει στην κατηγορία.

Όσα είπε ο Χουάν Νέιρα:

«Είμαι καλά και είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία. Το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι καλό και έχει καλές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Παίζει και ο παράγοντας τύχη σε όλα. Είχαμε τραυματισμούς, αλλά και παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε, τα χάναμε. Φτάσαμε έτσι να μπλέξουμε, αλλά ήμασταν όλοι ενωμένοι και στο τέλος καταφέραμε να σώσουμε την χρονιά για τον ΟΦΗ».

Για το αν είχε προτάσεις από άλλες ομάδες στη διάρκεια του Πρωταθλήματος:

«Ανανέωσα από τον Ιανουάριο με τον ΟΦΗ. Δεν είχα άλλη πρόταση από ελληνική ομάδα και να είχα, μου αρέσει στον ΟΦΗ και θέλω να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου εδώ. Από τον τρόπο που μου έχουν συμπεριφερθεί στην ομάδα, δεν θα ήθελα να αποχωρήσω».

Για τους Διαμαντή, Μπαλογιάνη και Γκαργκαλατζίδη που ενίσχυσαν τον ΟΦΗ από τον ΠΑΟΚ:

«Ήταν δύσκολη για όλους γιατί κινδύνευσε η ομάδα. Ήταν ευτύχημα για τον Διαμαντή που ξεχώρισε. Ο Γκαργκαλατζίδης είναι μεγάλο ταλέντο και τον εκτιμώ πολύ. Θεωρώ ότι τα αυτά τα παιδιά θα πάρουν ευκαιρίες στο μέλλον».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook