Χρονιά καριέρας για τον “Σάρδι”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αντριάν Σαρδινέρο πέτυχε το έκτο φετινό του γκολ πραγματοποιώντας την καλύτερη χρονιά της καριέρας του φορώντας την φανέλα του ΟΦΗ.

Ο 31χρονος Ισπανός ήρθε το περασμένο καλοκαίρι ως winger αποχαιρετώντας τον Απόλλωνα Λεμεσού μετά τέσσερα χρόνια στην ομάδα της Κύπρου όμως φορώντας τα “ασπρόμαυρα” μετατράπηκε σε φορ αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ του ΟΦΗ.

Ο Αντριάν Σαρδινέρο αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού και όλοι τον μάθαμε ως εξτρέμ, σε αυτήν την θέση ξεκίνησε την χρονιά δίχως να εντυπωσιάσει, το αντίθετο θα λέγαμε, και λίγα παιχνίδια μετά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου ο Σίμος του άλλαξε θέση μετατοπίζοντας τον στην κορυφή της επίθεσης.

Παίζοντας σε αυτήν την θέση, ο “Σάρδι” έβγαλε τα κάστανα από την φωτιά μετά την αποχώρηση του Ζοάο Φιγκεϊρέντο και κατάφερε να δώσει σημαντικές λύσεις στο σκοράρισμα τελειώνοντας την χρονιά με 7 γκολ συνολικά – 6 στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο Ελλάδας.

Πέρα όμως από το σκοράρισμα, έξι γκολ πέτυχε και την σεζόν 2017 – 2018, ο “Σάρδι” τελείωσε την χρονιά και με τρεις ασίστ. Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον Σαρδινέρο σκοράροντας κόντρα στον Παναιτωλικό στο τελευταίο ματς της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook