Μόνη αήττητη ομάδα στα πλέι άουτ ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα που δεν γνώρισε ήττα στη διαδικασία των πλέι άουτ.

Με ισοπαλία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα ο ΟΦΗ, στο παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1, κόντρα στον Παναιτωλικό. Αν και ο ΟΦΗ είχε εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή του και ο Παναιτωλικός θα παίξει σίγουρα στα μπαράζ, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη.

Με αυτή την ισοπαλία ο ΟΦΗ έγινε η μόνη ομάδα που ολοκλήρωσε τα πλέι άουτ αήττητη, καθώς ο Βόλος, που επίσης ήταν αήττητος, έχασε από τον Ατρόμητο με 1-0. Ο ΟΦΗ «μέτρησε» συνολικά 3 νίκες και 4 ισοπαλίες στις 7 αγωνιστικές της έξτρα διαδικασίας, συγκεντρώνοντας 13 βαθμούς. Αν και τυπικά το πρωτάθλημα δεν έχει ολοκληρωθεί, αφού απομένει ακόμα το παιχνίδι μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα Σμύρνης, η ομάδα του Ηρακλείου θα είναι η μοναδική που ολοκλήρωσε χωρίς ήττα.

Τελευταία φορά που ηττήθηκε ο ΟΦΗ ήταν στο ντεμπούτο του Νίκου Νιόπλια στη Θεσσαλονίκη στις 14 Μαρτίου, όταν ο Άρης επικράτησε με 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την ομάδα να έχει μόνο θετικά αποτελέσματα από τότε.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του ΟΦΗ στα πλέι άουτ:

Βόλος – ΟΦΗ 0-0

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ 0-0

ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1

ΑΕΛ – ΟΦΗ 0-1

Λαμία – ΟΦΗ 0-2

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-2

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook