Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό.

Sdna.gr: “Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο, σε ένα παιχνίδι το οποίο αποζημίωσε όσους επέλεξαν να το παρακολουθήσουν, κυρίως για την εικόνα του στο δεύτερο ημίχρονο, με το τελικό 2-2 να δίνει από έναν πόντο στους δύο αντιπάλους”

To10.gr: “Ματσάρα «Χ»ωρίς νικητή στην Κρήτη
Σε ένα ματς… ροντέο από το 70′ και μετά, όπου σημειώθηκαν τρία γκολ, ΟΦΗ και Παναιτωλικός έμειναν στο ισόπαλο 2-2.”.

Sport24.gr: “Ο Παναιτωλικός έφυγε με την ισοπαλία από το Ηράκλειο με σκορ 2-2 απέναντι στον ΟΦΗ και πλέον οι Αγρινιώτες σκέφτονται τα μπαράζ, όπου θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία”.

Gazzeta.gr: “Στον ΟΦΗ είχαν το μυαλό στις διακοπές, στον Παναιτωλικό έχουν το μυαλό στα μπαράζ παραμονής και ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον… έδωσε 4 γκολ στο 2-2 του Ηρακλείου. Σαρδινέρο και Στάρζεον τα γκολ των Κρητικών, Βέργος και Ταχάρ σκόραραν για τους Αγρινιώτες”.

Sport-fm.gr: “Σε ένα ματς που πήρε «φωτιά» στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ΟΦΗ και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στο Ηράκλειο, στο τελευταίο παιχνίδι των play outs της Super League 1”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook